Showing 1 - 10 of 29,811
Heart disease is the leading cause of death in the US. Moderate red wine consumption has been linked to a reduction in the risk of death by heart disease and heart attack by 30-50%. With about 600,000 people dying from heart disease in the US each year, red wine has become increasingly popular...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011868034
In January 2020, the Center for Science in the Public Interest (CSPI), The Food Trust, Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, and Healthy Eating Research (HER) met for a Healthy Retail Research Convention in Washington, D.C. Attendees included food industry representatives,...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014230353
Die Studie "Ernährung und Wasser" geht der Frage nach, wie sich Angebot und Nachfrage auf den Märkten für Nahrungsmittelrohstoffe bis zum Jahr 2030 entwickeln werden. Zudem werden die historischen Entwicklungen und die zu erwartenden (Preis-)Trends für ausgewählte Nahrungsmittel analysiert....
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010420183
Die Studie "Ernährung und Wasser" geht der Frage nach, wie sich Angebot und Nachfrage auf den Märkten für Nahrungsmittelrohstoffe bis zum Jahr 2030 entwickeln werden. Zudem werden die historischen Entwicklungen und die zu erwartenden (Preis-)Trends für ausgewählte Nahrungsmittel analysiert....
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010406560
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009515635
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009377602
In diesem Papier werden die 1990 begonnenen Maßnahmen zur Liberalisierung und Re- Regulierung der Elektrizitätswirtschaft in Norwegen, Schweden und Finnland skizziert. Dabei wird insbesondere der Frage nachgegangen, inwieweit im Bereich des Stromhandels durch die Reformen eine wettbewerbliche...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010275272
klimaschädlicher Gase in den Handel mit Mikro-Zertifikaten einbezogen werden. Andererseits wird das Geld, das durch die Versteigerung …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009467052
This paper tests whether the so-called ‘reach of the market’ helps to explain ‘why Europe’ and ‘why north-western Europe’. By looking at grain markets from the late seventeenth to the early twentieth century, this study concludes that the process of commodity market integration...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005870461
By the late 19th century, the export of natural ice from Norway to Britain was a major trade, fuelled by the growing British consumption of ice. Although new technology eventually allowed the production of artificial ice, natural ice retained a strong market position until World War I. This...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005870787