//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~institution:"Deutsche Gesellschaft für Ernährung"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Modeling food preferences over...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Nahrung
3
Gefrierkost
1
Nahrungsmittelerhaltung
1
Type of publication
All
Book / Working Paper
3
Type of publication (narrower categories)
All
Konferenzschrift
2
Language
All
German
3
Author
All
Kisser, J.
1
Kuprianoff, Johann
1
Lang, Konrad
1
Wirths, Willy
1
Institution
All
Deutsche Gesellschaft für Ernährung
FAO
21
Food and Agriculture Organization of the United Nations
10
Weltgesundheitsorganisation
5
Select Committee on Nutrition and Human Needs, U.S. Senate
3
World Food Conference <1974, Rom>
3
Bund Deutscher Nahrungsmittel-Fabrikanten und -Händler
2
Bund für Lebensmittelrecht und Lebensmittelkunde
2
Food and Agriculture Organization of the United Nations (F.A.O.)
2
Forschungsrat für Ernährung, Landwirtschaft und Forsten
2
International Union of Nutritional Sciences
2
Joint FAO/WHO Expert Committee on Nutrition
2
Justus-Liebig-Universität Gießen / Zentrum für Regionale Entwicklungsforschung
2
KSKSKS
2
OECD
2
U.N. Economic and Social Council
2
Vereinte Nationen / Research Institute for Social Development
2
Vereinte Nationen / Universität
2
WHO
2
Weltbank
2
World Bank
2
World Health Organization (W.H.O.)
2
AGRIS
1
Advisory Committee on the Application of Science and Technology to Development, U.N. Economic and Social Council
1
Afrika-Studienstelle
1
Agency for International Development
1
Agricultural Research Service, U. S. Department of Agriculture
1
American Academy of Political and Social Science
1
Arab States Center for Education for Community Development
1
Aspen Institute for Humanistic Studies
1
Bakery Foods Foundation of Canada
1
Banco di Roma
1
Belgien / Gouvernement
1
Berghof-Stiftung für Konfliktforschung
1
Brazilian Institute of Economics, Center for Agricultural Studies
1
Brookings Institution
1
Bucks County Historical Society
1
Bundesministerium für Wirtschaftliche Zusammenarbeit
1
Bundesverband der Landwirtschaftlichen Krankenkassen
1
California Agricultural Experiment Station
1
more ...
less ...
Published in...
All
Wissenschaftliche Veröffentlichungen der Deutschen Gesellschaft für Ernährung
1
Zeitschrift für Ernährungswissenschaft / Supplementum
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
3
Showing
1
-
3
of
3
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Probleme der Ernährung durch Gefrierkost : Vorträge und Diskussionen des 10. Symposions in Karlsruhe, vom 14. - 15. März 1963
Kuprianoff, Johann
(
contributor
)
-
1964
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000167254
Saved in:
2
Kleine Nährwerttabelle der Deutschen Gesellschaft für Ernährung e.V.
Wirths, Willy
-
1963
-
10., verb. Aufl
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000530448
Saved in:
3
Ernährungsprobleme in der modernen Industriegesellschaft : Vorträge der gemeinsamen Arbeitstagung der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, der Österreichischen Gesellschaft für Er...
Lang, Konrad
(
ed.
);
Kisser, J.
(
contributor
)
-
1965
Persistent link: https://www.econbiz.de/10013284654
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->