//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Evaluation of the On-Campus Di...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Catering
15
Catering industry
15
Deutschland
8
Germany
8
Gastronomie
4
Restaurant industry
4
Branchenentwicklung
2
Communal catering
2
Europa
2
Europe
2
Foodservice
2
Gemeinschaftsverpflegung
2
Schweiz
2
Sector development
2
Switzerland
2
Air passenger transport
1
Altenhilfe
1
Arbeitsbedingungen
1
Außer-Haus-Verpflegung
1
Backgewerbe
1
Bakery industry
1
Balanced Scorecard
1
Balanced scorecard
1
Berufsbildung
1
Beschaffung
1
Betriebliches Informationssystem
1
Betriebsrat
1
Bio-Lebensmittel
1
Bio-Produkt
1
Business intelligence system
1
Business services
1
Child care
1
China
1
Codetermination
1
Commercial cleaning
1
Competition
1
Compliance-System
1
Computer-assisted marketing
1
Consumer behaviour
1
Controlling
1
more ...
less ...
Online availability
All
Free
1
Undetermined
1
Type of publication
All
Book / Working Paper
10
Journal
5
Article
2
Type of publication (narrower categories)
All
Graue Literatur
6
Non-commercial literature
6
Market information
3
Marktinformation
3
Arbeitspapier
2
Aufsatz im Buch
2
Book section
2
Collection of articles of several authors
2
Guidebook
2
Ratgeber
2
Sammelwerk
2
Working Paper
2
Business report
1
Case study
1
Fallstudie
1
Geschäftsbericht
1
No longer published / No longer aquired
1
more ...
less ...
Language
All
German
English
164
Undetermined
6
Malay (macrolanguage)
4
Dutch
3
French
2
Vietnamese
1
more ...
less ...
Author
All
Cancedda, Alessandra
1
Denker, Daniel
1
Ewen, Janis
1
Haan, Horst de
1
Haußner, Heike
1
Knauel, Jessica
1
Pettmann, Petra
1
Reimers, Kai
1
Sahlender, Carla-Sophie
1
Schmitt, Pascal
1
Wetterau, Jens
1
Wäscher, Gerhard
1
Wüstenhagen, Rolf
1
Zeller, Markus
1
more ...
less ...
Institution
All
Bon appétit Group
1
Books on Demand GmbH <Norderstedt>
1
DIIR - Deutsches Institut für Interne Revision / Arbeitskreis "Revision der Beschaffung"
1
European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions
1
Published in...
All
Food Service Europe & Middle East : trade journal for the Horeca sector
2
Food service : Märkte, Menschen, Marken ; Fachmagazin für professionelle Gastronomie
2
GV-Praxis : business, care, education
2
DIIR-Schriftenreihe / Deutsches Institut für Interne Revision e.V., Frankfurt, M.
1
Heilbronner Reihe Tourismuswirtschaft
1
Hospitality Management
1
IWÖ-Diskussionsbeitrag / Institut für Wirtschaft und Ökologie an der Hochschule St. Gallen
1
Ku-Special
1
Sozialpartnerschaft im digitalisierten Kapitalismus : hat der institutionalisierte Klassenkompromiss eine Zukunft?
1
Sozialwissenschaftliche Ansätze in der Wirtschaftsinformatik
1
Trierer Arbeitsberichte zur Stadt- und Wirtschaftsgeographie
1
Working paper series
1
more ...
less ...
Source
All
ECONIS (ZBW)
17
Showing
1
-
10
of
17
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Catering inside : Business-Catering, Care-Catering, Event-Catering, Messe-Catering, Verkehrs-Catering
Neuwied : LPV Lebensmittel-Praxis-Verl.
-
Nachgewiesen 2000-2005; 6.2006-18. Jahrgang, 03
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003641485
Saved in:
2
Fallstudien interorganisationaler Informationssysteme : Ergebnisse aus vier Branchen und vier Ländern
Reimers, Kai
(
ed.
)
-
2005
-
1. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003148661
Saved in:
3
Offensive für Qualität & Service : Caterer stellen sich vor
Pettmann, Petra
(
revision
)
-
2006
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003270771
Saved in:
4
Globalisierung von Dienstleistungsunternehmen am Beispiel Catering
Haan, Horst de
-
1999
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001428596
Saved in:
5
Beschäftigung in haushaltsnahen Dienstleistungen
Cancedda, Alessandra
-
2001
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001694553
Saved in:
6
Catering inside : das Branchen-Magazin
früher: Neuwied : LPV Media
;
früher: Neuwied : …
;
…
-
2000,[Probeh.] - 2005; 6.2006 -18. Jahrgang, 03
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001550054
Saved in:
7
Geschäftsbericht / Bon Appétit
Bon appétit Group
-
Moosseedorf : Bon Appétit Group
-
1999(2000) - 2003 ; damit Erscheinen eingestellt
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001536775
Saved in:
8
Ökologie im Catering-Markt Schweiz : Branchenanalyse und Beurteilung ökologischer Wettbewerbsstrategien in der Gemeinschaftsgastronomie
Wüstenhagen, Rolf
-
1997
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000983717
Saved in:
9
Megatrend Convenience : eine nachfrageorientierte Potentialanalyse im Frühstückslieferdienst am Beispiel Frankfurt a. M.
Schmitt, Pascal
-
2010
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009540680
Saved in:
10
Revision der Beschaffung von Logistik- und Cateringdienstleistungen sowie Compliance im Einkauf
DIIR - Deutsches Institut für Interne Revision / …
-
2021
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012499588
Saved in:
1
2
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->