Showing 1 - 10 of 132
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011276026
Nach den aktuellen Erkenntnissen der nutztierwissenschaftlichen Forschung rekurriert das Verständnis von Animal Welfare auf vier Kriterien: Haltungssystem, Management, Tiergesundheit und Tierverhalten (KEELING und KJ™RNES, 2009). Es ist jedoch unklar, inwieweit sich dieses Verständnis auch...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011250290
Persistent link: https://www.econbiz.de/10008768135
Persistent link: https://www.econbiz.de/10008782760
The Federal Government of Germany as well as the European Commission are discussing the establishment of an animal welfare label. This label should enable consumers to make a conscious purchasing decision on animal welfare products. Various studies show that many consumers (in Germany around 20...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009002468
Alors que la majorité des études du revenu des agriculteurs en Suisse se focalisent sur le revenu disponible uniquement, cet ar-ticle souhaite explorer les pistes qu’offrirait une approche multiple qui associerait plusieurs méthodes quantitatives et qualitatives. Du point de vue...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011240680
Many people view animal welfare standards in the agricultural industry as critical and some consumers would prefer to buy high welfare meat. In order to successfully introduce high welfare meat products onto the market, some important marketing decisions must be made. Due to limited shelf space...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011249607
Viele Verbraucher interessieren sich für die Qualität von Lebensmitteln und deren Eigen-schaften und Zusammensetzung. Wichtige Schlüsselinformationen über die Beschaffenheit eines Produktes können Verbraucher auf der Verpackung von Produkten finden. Solch eine Information kann die...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011069809
The IFAMR is published quarterly by the International Food and Agribusiness Management Association. www.ifama.org
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011142490
Due to increasing health consciousness among consumers, there is an ever‐growing demand for food and beverages with health‐improving components. Not only ‘light’ and low fat products are in demand, but increasingly so‐called well‐being products and food which can prevent certain...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011069826