//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~person:"Hänssler, Karl Heinz"
~person:"Kirsch, Hans-Jürgen"
~subject:"Theorie"
~type_genre:"Bibliografie enthalten"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Entstehung und Akkumulation vo...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 4 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Theorie
Deutschland
21
Germany
21
Theory
12
Betriebswirtschaftslehre
9
Business economics
9
Consolidated financial statements
9
Konzernabschluss
9
Gaststätte
7
Hotel
7
Hotel industry
7
Hotellerie
7
Management
7
Balance sheet
5
Balancing accounts
5
Bilanz
5
Bilanzierung
5
Dienstleistungsmanagement
5
Financial statement
5
Gastronomie
5
Jahresabschluss
5
Restaurant industry
5
Service management
5
Gastgewerbe
3
Hospitality industry
2
France
1
Frankreich
1
Großbritannien
1
USA
1
United Kingdom
1
United States
1
more ...
less ...
Online availability
All
Undetermined
1
Type of publication
All
Book / Working Paper
12
Type of publication (narrower categories)
All
Bibliografie enthalten
Lehrbuch
19
Textbook
19
Bibliography included
12
Collection of articles of several authors
6
Sammelwerk
6
Aufsatzsammlung
3
more ...
less ...
Language
All
German
12
Author
All
Hänssler, Karl Heinz
Kirsch, Hans-Jürgen
Bruhn, Manfred
25
Wunderer, Rolf
10
Jung, Hans
9
Esch, Franz-Rudolf
8
Fritz, Wolfgang
8
Homburg, Stefan
8
Pepels, Werner
8
Baetge, Jörg
7
Benkenstein, Martin
7
Holtbrügge, Dirk
7
Kußmaul, Heinz
7
Küting, Karlheinz
7
Meffert, Heribert
7
Picot, Arnold
7
Weber, Claus-Peter
7
Winkelmann, Peter
7
Backhaus, Klaus
6
Berthel, Jürgen
6
Corsten, Hans
6
Franck, Egon
6
Franz, Wolfgang
6
Küpper, Hans-Ulrich
6
Ott, Claus
6
Töpfer, Armin
6
Büschgen, Hans E.
5
Dietl, Helmut
5
Felderer, Bernhard
5
Jost, Peter-J.
5
Kroeber-Riel, Werner
5
Macharzina, Klaus
5
Schäfer, Hans-Bernd
5
Thiele, Stefan
5
Vahs, Dietmar
5
Weber, Jürgen
5
Becker, Fred G.
4
Bieg, Hartmut
4
Coenenberg, Adolf Gerhard
4
Diller, Hermann
4
more ...
less ...
Institution
All
De Gruyter Oldenbourg
3
Published in...
All
De Gruyter Studium
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
12
Showing
1
-
10
of
12
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Hänssler, Karl Heinz
(
ed., preface
)
-
2016
-
9. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011477016
Saved in:
2
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Hänssler, Karl Heinz
-
1997
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011477157
Saved in:
3
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Hänssler, Karl Heinz
(
ed.
)
-
2021
-
10., überarbeitete und erweiterte Auflage
In diesem Buch wird betriebswirtschaftliches Wissen für die erfolgreiche Führung von Hotels und Gaststättenbetrieben praxisnah und anhand vieler Beispiele aufgezeigt. Dazu gehören neben Überlegungen zu grundlegenden Themen - wie dem Standort und dem Marktkonzept von Hotels, zu Betriebsarten...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012147120
Saved in:
4
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Hänssler, Karl Heinz
(
ed.
);
Christiansen, Olaf
(
contributor
)
-
2001
-
5., überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001592582
Saved in:
5
Bilanzen
Baetge, Jörg
;
Kirsch, Hans-Jürgen
;
Thiele, Stefan
-
2002
-
6., aktualisierte Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001659886
Saved in:
6
Bilanzen
Baetge, Jörg
;
Kirsch, Hans-Jürgen
;
Thiele, Stefan
-
2003
-
7., überarb. Aufl., [Studentenausg.]
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001794548
Saved in:
7
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Hänssler, Karl Heinz
(
ed.
)
-
2011
-
8., vollst. aktualisierte und überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009305938
Saved in:
8
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Hänssler, Karl Heinz
(
ed.
);
Dahringer, Bernd
(
contributor
)
-
2008
-
7., überarb. und aktualisierte Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003528008
Saved in:
9
Bilanzen
Baetge, Jörg
;
Kirsch, Hans-Jürgen
;
Thiele, Stefan
-
2005
-
8., wesentlich überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003136361
Saved in:
10
Bilanzen
Baetge, Jörg
;
Kirsch, Hans-Jürgen
;
Thiele, Stefan
-
2005
-
8., wesentlich überarb. Aufl., [Studienausg.]
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003028194
Saved in:
1
2
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->