//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~source:"olc"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Die Produktion planen
Similar by person
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Type of publication
All
Article
23
Language
All
Undetermined
23
Author
All
Weber, H.
23
Fischer, R.
2
Kochinke, F.
2
Marggrander, K.
2
Beutin, L.
1
Bühler, H.
1
Drehsen, S.
1
Knauer, M.
1
Modlich, G.
1
Ness, A.
1
Pozzi, W.
1
Reissner, H.
1
Rosenberger, A.
1
Schmeer, F.
1
Schuler, M.
1
Suwalski, I.
1
Weckenmann, A.
1
Wehming, W.
1
more ...
less ...
Published in...
All
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs ; Organ des Bundesverbandes der Deutschen Fleischwarenindustrie e.V., Bonn
14
Das Gas- und Wasserfach / Gas, Erdgas : GWF ; Fachbl. für Gastechnik und Gaswirtschaft sowie für Wasser und Abwasser ; Zeitschr. d. Deutschen Vereins von Gas- und Wasserfachmännern (DVGW), d. Verbandes der Deutschen Gas- und Wasserwerke (VGW), d. Wirtschaftlichen Vereinigung Deutscher Gaswerke AG (WV), d. Zentrale für Gasverwendung (ZfG) u. d. Abwassertechnischen Vereinigung (ATV)
3
Qualität und Zuverlässigkeit : QZ ; Qualitätsmanagement in Industrie und Dienstleistung
2
Energiewirtschaftliche Tagesfragen : et ; Zeitschrift für Energiewirtschaft, Recht, Technik und Umwelt
1
GWF / Gas, Erdgas : das Gas- und Wasserfach
1
Logistik für Unternehmen : das Fachmagazin der internen und externen Logistik
1
Zeitschrift für wirtschaftlichen Fabrikbetrieb : ZWF ; Organ des VDI-Kompetenzfeldes Informationstechnik (VDI-KfIT)
1
more ...
less ...
Source
All
OLC EcoSci
ECONIS (ZBW)
31
Other ZBW resources
2
RePEc
1
Showing
1
-
10
of
23
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Influence of the gas quality on the running costs of a peak gas plant
Weber, H.
- In:
Das Gas- und Wasserfach / Gas, Erdgas : GWF ; Fachbl. …
137
(
1996
)
5
,
pp. 236-250
Persistent link: https://www.econbiz.de/10007313306
Saved in:
2
Medium pressure - Gas pressure control device combination in domestic istallations - Recurrent function testing
Weber, H.
- In:
Das Gas- und Wasserfach / Gas, Erdgas : GWF ; Fachbl. …
137
(
1996
)
7
,
pp. 367-376
Persistent link: https://www.econbiz.de/10007327374
Saved in:
3
EVU-EDU - Wege zu rentabilitätsorientiertem Wachstum
Weber, H.
;
Schuler, M.
- In:
Energiewirtschaftliche Tagesfragen : et ; Zeitschrift …
54
(
2004
)
11
,
pp. 736-738
Persistent link: https://www.econbiz.de/10007443244
Saved in:
4
Tiefkühlkost - Technologische und mikrobiologische Aspekte bei der Entwicklung von Tiefkühlkost
Weber, H.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
78
(
1998
)
9
,
pp. 960-981
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006137180
Saved in:
5
Influence of phosphate on heat conductivily on cooked salted meats
Weber, H.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
78
(
1998
)
4
,
pp. 344
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006137948
Saved in:
6
Zusatzstoffe - Übersicht über das neue Zusatzstoffrecht für den Bereich Fleisch und Fleischerzeugnisse
Weber, H.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
12
,
pp. 1073-1080
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006138727
Saved in:
7
Blickpunkt - Änderungen der Verzehrsgewohnheiten - Auswirkungen auf die Produktentwicklung
Weber, H.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
10
,
pp. 861
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006139125
Saved in:
8
Influence of phosphate additives on the percentage of minerals in cooked salted meats
Wehming, W.
;
Weber, H.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
9
,
pp. 816
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006139272
Saved in:
9
EHEC - Survival and detection of enterohaemorrhagic Escherichia coli in spreadable dry sausage
Pozzi, W.
;
Beutin, L.
;
Weber, H.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
76
(
1996
)
12
,
pp. 1329-1334
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006141947
Saved in:
10
Application of phosphates in the production of cooked cured meat
Weber, H.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
75
(
1995
)
11
,
pp. 1305-1307
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006143396
Saved in:
1
2
3
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->