//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~source:"olc"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
THE VOLUNTARY PROVISION OF PUB...
Similar by person
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Type of publication
All
Article
3
Language
All
Undetermined
3
Author
All
Klein, D.
3
Groll, P.
1
Thoben, K.-D.
1
Published in...
All
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs ; Organ des Bundesverbandes der Deutschen Fleischwarenindustrie e.V., Bonn
2
Qualität und Zuverlässigkeit : QZ ; Qualitätsmanagement in Industrie und Dienstleistung
1
Source
All
OLC EcoSci
RePEc
190
ECONIS (ZBW)
63
Showing
1
-
3
of
3
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Schinkenproduktion - Restructured shoulders in gastronomy - Changes in product quality
Groll, P.
;
Klein, D.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
78
(
1998
)
9
,
pp. 986
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006137176
Saved in:
2
Protection against deception - generally accepted product labelling in the light of the amended labelling directive
Klein, D.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
12
,
pp. 1081-1084
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006138726
Saved in:
3
FORSCHUNG - Fehler an der Wurzel packen - Ermittlung der Fehlergrundursachen bei komplexen Systemen
Thoben, K.-D.
;
Klein, D.
- In:
Qualität und Zuverlässigkeit : QZ ; …
48
(
2003
)
12
,
pp. 1174-1175
Persistent link: https://www.econbiz.de/10007156655
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->