//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~subject:"Getreideanbau"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
L' alimentation des population...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Getreideanbau
Brot
43
Bread
34
Deutschland
6
Germany
6
Backgewerbe
5
Bakery industry
5
Weizen
5
Betriebliche Wertschöpfung
4
Getreide
4
Grain production
4
Value creation
4
Wheat
4
Backwaren
3
Competition
3
Ernährungsindustrie
3
Ernährungspolitik
3
Food industry
3
Food price
3
Gebäck
3
Geschichte
3
Getreidehandel
3
Grain trade
3
Lebensmittelpreis
3
Market
3
Markt
3
Nahrung
3
Nutrition policy
3
Preis
3
Price
3
Quality management
3
Qualitätsmanagement
3
Russland
3
Wettbewerb
3
Abwertung
2
Agro-industry
2
Agroindustrie
2
Bio-Lebensmittel
2
Canada
2
Consumer behaviour
2
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
3
Article
1
Type of publication (narrower categories)
All
Arbeitspapier
1
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
Graue Literatur
1
Non-commercial literature
1
Working Paper
1
Language
All
German
2
French
1
Spanish
1
Author
All
Poignée, Oliver
2
Brier, Mathieu
1
Eizykovicz, José
1
Hannus, Thomas
1
Jahn, Volker
1
Pilz, Charlotte
1
Schiefer, Gerhard W.
1
more ...
less ...
Institution
All
Association régionale pour le développement de l'emploi agricole et rural Auvergne-Rhône-Alpes / Groupe blé
1
Published in...
All
Umwelt- und Produktqualität im Agrarbereich : 44. Jahrestagung der Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaues e. V. vom 27. bis 29. September 2004 in Berlin
1
Unternehmensführung, Organisation und Management in Agrar- und Ernährungswirtschaft
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
4
Showing
1
-
4
of
4
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Breve historia de el pan de Buenos Aires
Eizykovicz, José
-
2013
-
1ra. ed.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011459720
Saved in:
2
Rahmenbedingungen und Entscheidungsalternativen für die Umsetzung eines stufenübergreifenden Qualitätsmanagementsystems - eine Fallstudie in der Getreidekette
Poignée, Oliver
;
Hannus, Thomas
;
Jahn, Volker
; …
- In:
Umwelt- und Produktqualität im Agrarbereich : 44. …
,
(pp. 375-385)
.
2005
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003297985
Saved in:
3
Abgestimmte Qualitätsproduktion über die Kette : Konzeption und praktische Umsetzung in Qualitätsprogrammen der deutschen Brotgetreidewirtschaft
Poignée, Oliver
;
Pilz, Charlotte
-
2004
Persistent link: https://www.econbiz.de/10002851229
Saved in:
4
Notre pain est politique : les blés paysans face à l'industrie boulangère
Brier, Mathieu
(
ed.
)
-
Association régionale pour le développement de …
-
2019
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012108089
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->