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Die Forschung zur Sensorik von Fleisch und Eiern von Zweinutzungshühnern stellt aus wissenschaftlicher Sicht bislang eine Nische dar. In Kooperation mit dem EIP-Agri Projekt "ZweiWert" haben im Sommer 2023 Studierende an der DHBW Heilbronn im Integrationsseminar "Zweinutzungshühner: Wie den...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014377628
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Over the past decade, changing consumer preferences for variety, convenience, safer, and healthier attributes have been shaping meat demand patterns in sub-Saharan Africa (SSA), especially in Ghana. Some of these changes have led to the increasing consumption of poultry meat. This trend has...
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This paper examines Chinese consumer preference for major animal products and assesses the potential impacts of a reduction in China's import tariff on its pork and poultry demand and net import. Our analysis suggests that China's demand for animal products will continue to grow as income...
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Persistent link: https://www.econbiz.de/10013336535
Die Forschung zur Sensorik von Fleisch und Eiern von Zweinutzungshühnern stellt aus wissenschaftlicher Sicht bislang eine Nische dar. In Kooperation mit dem EIP-Agri Projekt "ZweiWert" haben im Sommer 2023 Studierende an der DHBW Heilbronn im Integrationsseminar "Zweinutzungshühner: Wie den...
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