Showing 1 - 10 of 42
Persistent link: https://www.econbiz.de/10013456549
Die naturwissenschaftlich messbaren Aspekte der Qualität von Frischfleisch, wie der Hygienestatus, die Prozessqualität oder Nährwertgehalte, spielen in der konkreten Einkaufssituation der Kunden am Point of Sale kaum eine Rolle, weil sie nicht sichtbar bzw. nachvollziehbar sind. Vielmehr...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010299889
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003771077
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003904563
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003429024
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003429064
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003709418
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009553003
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011432360
As more food labels enter the retail market, it is becoming increasingly difficult for consumers to review the underlying standards of products. The most common labels communicating ethical values tend to be binary. However, many attributes, such as animal welfare, are of a continuous nature and...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011317757