//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~subject:"Lebensmittel"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Geschichte der Dr. Senckenberg...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Lebensmittel
Medizin
2,347
Medical sciences
1,115
Deutschland
417
Frankfurt am Main
333
Gesundheitswesen
307
Health care system
256
Gesundheitsversorgung
231
Health care
228
USA
214
Innovation
207
Germany
191
Arzneimittel
178
Pharmaceuticals
176
United States
174
Gesundheitsökonomik
134
Health economics
131
Physiologie
130
Technischer Fortschritt
124
Geschichte
123
Krankheit
120
Heilmittel
118
Gesundheitspolitik
116
Technological change
111
Krankenhaus
101
Theorie
94
Arbeitsmedizin
91
Theory
91
Anthropologie
89
Forschung
86
Health policy
85
Gesundheit
83
Hospital
83
Gesundheitskosten
82
Welt
81
Großbritannien
79
World
79
Health care costs
77
Ernährung
74
Nahrung
71
more ...
less ...
Online availability
All
Free
5
Type of publication
All
Book / Working Paper
47
Journal
24
Type of publication (narrower categories)
All
Monografische Reihe
6
Aufsatzsammlung
1
Bibliografie
1
Einführung
1
Hochschulschrift
1
Konferenzschrift
1
Tabelle
1
more ...
less ...
Language
All
German
53
Undetermined
9
English
7
Italian
1
Dutch
1
Author
All
Ziegelmayer, Wilhelm
5
Facius, Walter
2
Rauschning, Siegfried
2
Winckel, Max
2
Backe, H.
1
Backe, Herbert
1
Bavly, Sarah
1
Beythien, Adolf
1
Birnbaum, Karl
1
Bleyer, Benno
1
Dammer, Otto
1
Dawson, Elsie Halstrom
1
Diemair, Willibald
1
Duflos, Adolf
1
Fernández-Ladreda, José M. a
1
Flößner, Otto
1
Gates, Otis Haskell
1
Gemeinhardt, Konrad
1
Gerlach, Valentin
1
Glatzel, Hans
1
Harris, Betsy L.
1
Hartwich, Carl
1
Hartwich, Margarethe
1
Heimann, Werner
1
Hintze, Kurt
1
Hundhausen, Karl
1
Jelliffe, Derrick B.
1
Keune, Hanns Angelus
1
Kleine, H. O.
1
Kraut, Heinrich Albrecht
1
König, J.
1
Kühnau, Joachim
1
Lehnartz, Emil
1
Leighton, Gerald
1
Leitz, Gustav
1
Lichtenfelt, Hans
1
Mahn, Manuel
1
Maurizio, Adam
1
Merres, Ernst
1
Mollow, W.
1
more ...
less ...
Institution
All
Bund Deutscher Nahrungsmittel-Fabrikanten und -Händler
2
Bund für Lebensmittelrecht und Lebensmittelkunde
2
DAF
1
Deutsches Reich / Reichsarbeitsgemeinschaft für Volksernährung
1
Federation of European Chemical Societies / Food Chemistry Division
1
Federation of European Chemical Societies / Working Party on Food Chemistry
1
Fischmarkt <Cuxhaven>
1
Großbritannien / Food Investigation Board
1
Reichsverein Volksernährung
1
Österreich / Volksgesundheitsamt
1
more ...
less ...
Published in...
All
(Arbeiten d. Leipziger Ökonomischen Societät)
1
(U.S. Department of Agriculture. Agriculture Information Bulletin
1
Denkschriften / Arbeitswissenschaftliches Institut der Deutschen Arbeitsfront
1
Die Ernährung / Beihefte
1
Die Volksernährung
1
Monograph series / World Health Organization
1
Schriftenreihe des AID
1
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : ZLUF ; official organ of the FECS, Food Chemistry Division
1
more ...
less ...
Source
All
ECONIS (ZBW)
71
Showing
1
-
10
of
71
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Das deutsche Einfuhrverbot amerikanischen Schweinefleisches
Sartorius von Waltershausen, August
-
1884
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000619902
Saved in:
2
Das österreichische Lebensmittelbuch : Codex alimentarius austriacus
1926
-
2. Aufl
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000586668
Saved in:
3
Der Vitamingehalt der deutschen Nahrungsmittel
Scheunert, Arthur
-
1929
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000410967
Saved in:
4
Ernährung und Lebenshaltung des deutschen Volkes : ein Beitrag zur Erkenntnis des Gesundheitszustandes des deutschen Volkes
Tyszka, Carl von
-
1934
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000411230
Saved in:
5
Ernährungslehre : Grundlagen und Anwendung
Bleyer, Benno
;
Diemair, Willibald
;
Flößner, Otto
; …
-
1939
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000411323
Saved in:
6
Die deutsche Lebensmittelgesetzgebung : Wiedergabe des Wortlautes mit kurzen Bemerkungen aus Begründung, Rechtsprechung und Schrifttum
Merres, Ernst
(
contributor
)
-
1936
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000414063
Saved in:
7
Berechnung des Nahrungsbedarfs im Bundesgebiet als Grundlage einer zu voller volkswirtschaftlicher Leistung ausreichenden Ernährung : AID. Land- und Hauswirtschaftlicher Auswertung...
Kraut, Heinrich Albrecht
-
1951
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000519754
Saved in:
8
Die Ernährung in Physiologie und Volkswirtschaft
Sperling, Hans
-
1955
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000527137
Saved in:
9
Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung : ZLUF ; official organ of the FECS, Food Chemistry Division
Federation of European Chemical Societies / Food …
;
…
-
Berlin : Springer
;
anfangs: Berlin : Springer
;
früher: …
-
86.1943 - 87.1944/45,März; 88.1948 - 100.1955; …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000354753
Saved in:
10
Voeding : maandblad van de Stichting tot Wetenschappelijke Voorlichting op Voedingsgebied
1939-1998: Rotterdam : Wyt & Zonen
;
anfangs: Den Haag
-
1.1939/40 - 59.1998,11
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000368258
Saved in:
1
2
3
4
5
6
7
8
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->