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Baustellenrecht und der Fleischwirtschaft verwirklicht worden ist. Weitere Verbesserungen können durch eine effektive Umsetzung von …
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Die katastrophalen Arbeitsbedingungen in der Fleischwirtschaft sind nicht erst seit der Corona-Pandemie bekannt, jedoch … Verbot des Einsatzes von Werkverträgen und Leiharbeit im Kernbereich der Fleischwirtschaft ab 1. Januar bzw 1. April 2021 vor …
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Meat processing represents a strategic sector that can significantly contribute to local food industry competitiveness … revenues by export. Currently, Romanian meat market is dependent on the imports of meat, as carcasses or processed products … and to low revenues for the domestic meat industry. This article proposes an analysis of the local meat processing …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011725007
In Deutschland hat sich in den letzten Jahren der Fleischverbrauch im Bereich der Größenordnung von etwa 60 kg pro Kopf eingependelt. Zeiten des mengenmäßigen Wachstums beim Fleischverzehr sind aus heutiger Sicht in den nächsten Jahren kaum mehr zu erwarten. Die Verbraucher im 21....
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For decades, migrant workers with temporary and service contract work in the German meat industry have rarely been … participant observation in the meat industry strikes and employing an actor-centred perspective on industrial relations, the paper …
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Fuer die saechsische Wirtschaft ist im Vergleich mit dem Bundesgebiet angesichts der Bedeutung der fleischverarbeitenden Betriebe mit einer ueberproportional starken Belastung durch die BSE-Krise zu rechnen. Die Betriebe sind kurzfristig nicht in der Lage, auf die Verarbeitung anderer Tierarten...
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they adopt this technology without any associated increases in demand for fed cattle. Retail beef demand increases of 1 …
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Research indicates that consumers are particularly concerned about the safety of meat. More highly processed meat is … perceived as more unsafe than fresh or natural meats, i.e., consumers trust processed meat less. This paper studies the … relationship between perceived trust and day-to-day purchase behavior for meat, giving special attention to the degree of meat …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011588950
Livestock production and consumption of meat are significant contributors to today's most serious environmental … problems and global warming. This paper investigates the role of marine reserves in shaping meat consumption pattern across … including economic factors, life expectancy and environmental awareness, we find that meat consumption is positively associated …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012613808
Rigid price setting and high organic price premiums have been perceived as major purchase barriers to organic meat …, empirical evidence for the organic fresh meat market is lacking. We estimate a hedonic pricing model based on German household … scanner data for fresh red meat and poultry purchases from 2012 to 2014. We derive and test for differences in organic price …
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