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The Global Hunger Index (GHI) is a multidimensional measure of hunger that considers three dimensions: (1) inadequate dietary energy supply, (2) child undernutrition, and (3) child mortality. The initial version of the index included the following three, equally weighted, non-standardized (i.e....
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Landwirtschaft erfüllt eine Vielzahl gesellschaftlicher Funktionen: sie produziert vor allem Nahrungsmittel, aber auch Biomasse für die energetische und stoffliche Nutzung, prägt Kulturlandschaften und Biotope und bestimmt das Tierwohlniveau. Darüber hinaus beeinflusst sie soziale und...
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How we eat has a major impact on our individual health status, our quality of life and our well-being. Many of the foods we eat have a major social, environmental, climate and animal welfare footprint. This expertise defines policies to promote sustainability in food consumption as policies that...
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Fish is an excellent source of protein, but can also be a good source of micronutrients. In Zambia fish is the main animal food source for poor women and children, two groups which are likely to suffer from inadequate micronutrient supply (hidden hunger). Although the potential of fish to combat...
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Ernährungsarmut wird als Problem in Deutschland weitgehend vernachlässigt. Von materieller Ernährungsarmut betroffen sind Menschen, denen es aufgrund fehlender finanzieller Mittel nicht möglich ist, sich gesundheitsfördernd zu ernähren. Etwa 3,5 % der Bevölkerung (rund drei Millionen...
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