Arbeitszeiten in der Nahrungsmittelbranche : alte und neue Herausforderungen der Arbeitszeitregulierung und der Mitbestimmungspraxis der Betriebsräte
Year of publication: |
Mai 2020
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Authors: | Kümmerling, Angelika ; Haipeter, Thomas |
Publisher: |
Düsseldorf : Hans-Böckler-Stiftung |
Subject: | Ernährungsindustrie | Food industry | Arbeitszeit | Working time | Arbeitsrecht | Labour law | Mitbestimmung | Codetermination | Deutschland | Germany | 2010-2016 |
Extent: | 1 Online-Ressource (65 Seiten) Diagramme |
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Series: | Study / Hans-Böckler-Stiftung. - Düsseldorf : Hans-Böckler-Stiftung, ZDB-ID 2842948-5. - Vol. Nr. 441 |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Graue Literatur ; Non-commercial literature |
Language: | German |
Notes: | Gesehen am 22.07.2020 |
ISBN: | 978-3-86593-357-7 |
Other identifiers: | hdl:10419/218958 [Handle] |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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