Break-even-Analysen und Maßnahmen zur Verbesserung des Gewinns in der Hotellerie und Gastronomie
Year of publication: |
2008
|
---|---|
Authors: | Hänssler, Karl Heinz |
Published in: |
Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen. - München : Oldenbourg, ISBN 3-486-58420-0. - 2008, p. 401-423
|
Subject: | Hotellerie | Hotel industry | Gastronomie | Restaurant industry | Break-Even-Analyse | Break-even analysis |
-
Jain, Priya, (2024)
-
Industrial relations, wage fixation hotels and restaurants
Bhasin, Yog R., (1992)
-
Working conditions in hotels, restaurants and similar establishments ; 1
(1989)
- More ...
-
Hänssler, Karl Heinz, (2008)
-
Schlieper, Thomas, (2008)
-
Betriebsarten und Betriebstypen des Gastgewerbes
Hänssler, Karl Heinz, (2008)
- More ...