Eine theoretische Betrachtung von Lebensmittelsicherheit und Verbrauchervertrauen : warum man die Konkurrenz besser nicht schlecht macht!
Year of publication: |
1999
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Authors: | Böcker, Andreas |
Published in: |
Agrarwirtschaft : Zeitschrift für Betriebswirtschaft, Marktforschung und Agrarpolitik. - Frankfurt, M. : Deutscher Fachverl., ISSN 0002-1121, ZDB-ID 210572-X. - Vol. 48.1999, 7, p. 250-256
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Subject: | Konsumentenverhalten | Consumer behaviour | Information | Beziehungsmarketing | Relationship marketing | Produktqualität | Product quality | Lebensmittel | Food | Theorie | Theory |
Type of publication: | Article |
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Type of publication (narrower categories): | Aufsatz in Zeitschrift ; Article in journal |
Language: | German |
Notes: | Zsfassung in engl. Sprache u.d.T.: Food safety and consumer confidence In: Agrarwirtschaft |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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