Entwicklung sozialer Systeme als Erfolgsfaktor für die Innovationsforschung im Lebensmittelbereich
Year of publication: |
2013
|
---|---|
Authors: | Çiçek, Mehmet |
Other Persons: | Heseker, Helmut (contributor) ; König, Eckard (contributor) |
Subject: | Ernährungsindustrie | Food industry | Innovation | Projektmanagement | Project management | Erfolgsfaktor | Success factor | Soziales Netzwerk | Social network | Systemtheorie | Systems theory | Deutschland | Germany |
Extent: | Online-Ressource (X, 197 S.) graph. Darst. |
---|---|
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Hochschulschrift ; Thesis |
Language: | German |
Thesis: | Paderborn, Univ., Diss., 2013 |
Notes: | Tag der Verteidigung: 02.10.2013 Systemvoraussetzungen: Acrobat Reader |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Innovationspotenziale für die Ernährungswirtschaft : das Resilience-Konzept als Perspektivwechsel
Beermann, Marina, (2009)
-
Innovations at the borderline of food, nutrition and health in Germany : a systems' theory approach
Menrad, Klaus, (2001)
-
Measuring project performance by applying social network analyses
Nunes, Marco, (2021)
- More ...
-
Die Ernährung der Zukunft : Herausforderungen an Erzeuger und Verarbeiter
Heseker, Helmut, (2006)
-
Visualisierung sozialer Systeme
König, Eckard, (2005)
-
Systemisches Coaching : Anstoß zur Veränderung sozialer Systeme
König, Eckard, (2007)
- More ...