Evaluation der Förderung für das Ernährungshandwerk am Beispiel selbstschlachtender Metzger
Year of publication: |
Dezember 2015
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Authors: | Efken, Josef ; Krug, Oliver ; Peter, Günter |
Institutions: | Johann Heinrich von Thünen-Institut (issuing body) |
Publisher: |
Braunschweig : Johann Heinrich von Thünen-Institut |
Subject: | Ernährungshandwerk | Fördermaßnahmen | ELER | Unternehmensberatung | Ländlicher Raum | small food manufacturing companies | public support measures | EAFRD | management consultancy | rural areas |
Extent: | 1 Online-Ressource (IV, 45 Seiten) Illustrationen |
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Series: | Thünen working paper. - Braunschweig : Johann Heinrich von Thünen-Institut, ZDB-ID 2717982-5. - Vol. 51 |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Arbeitspapier ; Working Paper ; Graue Literatur ; Non-commercial literature |
Language: | German |
Notes: | Zusammenfassung in englischer Sprache |
Other identifiers: | 10.3220/WP1452590912000 [DOI] hdl:10419/128151 [Handle] |
Classification: | H80 - Miscellaneous Issues. General ; L53 - Enterprise Policy |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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