Geschmacksforschung : Marketing und Sensorik für Nahrungs- und Genußmittel
Year of publication: |
1996
|
---|---|
Other Persons: | Knoblich, Hans (ed.) ; Biedekarken, Olaf (contributor) ; Scharf, Andreas (ed.) ; Schubert, Bernd (contributor) |
Publisher: |
München : Oldenbourg |
Subject: | Lebensmittelmarkt | Food market | Marktforschung | Market research | Theorie | Theory | Deutschland | Germany | Lebensmittelindustrie | Produktinnovation | Geschmacksstoff | Sensorische Prüfung | Produktforschung |
Description of contents: | Table of Contents [gbv.de] |
Extent: | 275 S. graph. Darst. 24 cm |
---|---|
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Sammelwerk ; Collection of articles of several authors |
Language: | German |
Notes: | Literaturangaben Enth. 8 Beitr. |
ISBN: | 3-486-23362-9 |
Classification: | Marketing ; Beschaffung, Materialwirtschaft |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Geschmacksforschung : Marketing und Sensorik für Nahrungs- und Genussmittel
Knoblich, Hans, (2018)
-
Marketing für Lebensmittel und Agrarprodukte
Strecker, Otto, (2010)
-
Market orientation in food and agriculture
Hartvig Larsen, Hanne, (1996)
- More ...
-
Knoblich, Hans, (2003)
-
Knoblich, Hans, (2010)
-
Geschmacksforschung : Marketing und Sensorik für Nahrungs- und Genussmittel
Knoblich, Hans, (2018)
- More ...