Konzentration auf das Erforderliche : das neue Fleischgesetz und die dazugehörige Durchführungsverordnung präzisieren die Anforderungen
von Hermann J. Schlöder und Johanna Schumacher
Year of publication: |
2008
|
---|---|
Authors: | Schlöder, Hermann J. ; Schumacher, Johanna |
Published in: |
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs ; Organ des Bundesverbandes der Deutschen Fleischwarenindustrie e.V., Bonn. - Frankfurt, M. : dfv-Mediengruppe, Dt. Fachverl., ISSN 0015-363X, ZDB-ID 41203-X. - Vol. 88.2008, 11, p. 25-27
|
Subject: | Fleisch | Meat | Lebensmittelsicherheit | Food safety | EU-Lebensmittelrecht | EU food law | Deutschland | Germany |
Saved in:
Saved in favorites
Similar items by subject
-
Heterogeneous firms and homogenising standards in agri-food trade : the Polish meat case
Rau, Marie-Luise, (2009)
-
Quality policy and consumer behaviour in the European Union
Becker, Tilman, (2000)
-
Heterogeneous Firms and Homogenising Standards in Agri-Food Trade : The Polish Meat Case
Rau, Marie‐Luise, (2010)
- More ...
Similar items by person