Leitbild für mehr Wettbewerbsfähigkeit : nachhaltige Produktion tierischer Nahrungsmittel in Hochverdichtungsräumen der Nutztierhaltung
Year of publication: |
2008
|
---|---|
Authors: | Blaha, Thomas ; Spiller, Achim ; Theuvsen, Ludwig ; Van den Weghe, Herman ; Windhorst, Hans-Wilhelm |
Published in: |
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs ; Organ des Bundesverbandes der Deutschen Fleischwarenindustrie e.V., Bonn. - Frankfurt, M. : dfv-Mediengruppe, Dt. Fachverl., ISSN 0015-363X, ZDB-ID 41203-X. - Vol. 88.2008, 7, p. 14-22
|
Subject: | Agroindustrie | Agro-industry | Tierisches Produkt | Animal product | Ernährungswissenschaft | Food science | Niedersachsen | Lower Saxony |
-
Marketing strategies for trendy animal products : sustainability as a core
Escribano, Alfredo J., (2018)
-
Naming food after places : food relocalisation and knowledge dynamics in rural development
Fonte, Maria, (2010)
-
Europe's integration in the diversities of local food and local knowledge : conclusion
Fonte, María, (2010)
- More ...
-
Sustainability in poultry production: a comparative study between Germany and Thailand
Soisontes, Sakson, (2015)
-
Effects of country-of-origin and benchmarking on credibility of food quality assurance schemes
Lazo Galdos, Angelo Enrique Benjamin, (2011)
-
Fricken, Lina Sofie v., (2015)
- More ...