Management in Hotellerie und Gastronomie
Year of publication: |
1996 ; 5., überarb. Aufl
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Authors: | Schaetzing, Edgar E. |
Publisher: |
Frankfurt am Main : Dt. Fachverl. |
Subject: | Hotellerie | Hotel industry | Gastgewerbe | Hospitality industry | Gastronomie | Restaurant industry | Management |
Description of contents: | Table of Contents [d-nb.info] |
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Management in der Hotellerie und Gastronomie : betriebswirtschaftliche Grundlagen
Hänssler, Karl Heinz, (2001)
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Management in Hotellerie und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E., (2004)
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The Cornell School of hotel administration handbook of applied hospitality strategy
Enz, Cathy A., (2010)
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Modernes Housekeeping-Management : erfolgreiche Planung, Organisation und Kontrolle
Schaetzing, Edgar E., (2010)
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Management in Hotellerie und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E., (2010)
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Management in Hotellerie und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E., (1992)
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