Management-Konzepte für die Food Value Chain
Year of publication: |
2013
|
---|---|
Authors: | Strecker, Otto A. (also ed.) ; Elles, Anselm (also ed.) ; Kliebisch, Christoph (also ed.) ; Küsters, Thomas (also ed.) ; Lendle, Michael (also ed.) |
Institutions: | AFC Consulting Group (issuing body) |
Publisher: |
Bonn : AFC |
Subject: | Betriebliche Wertschöpfung | Value creation | Management | Ernährungsindustrie | Food industry | Agroindustrie | Agro-industry | Lebensmittelhandel | Food trade | Deutschland | Germany | Lebensmittelindustrie | Agrobusiness |
Description of contents: | Table of Contents [gbv.de] |
-
Schwarz, Jana, (2016)
-
Lebensmittelmanagement ; 15 Tabellen
Hamatschek, Jochen, (2013)
-
Value chain analysis : an iterative and relational approach for agri-food chains
Howieson, Janet, (2016)
- More ...
-
Chancen und Risiken für die Food Value Chain
Strecker, Otto A., (2016)
-
Strecker, Otto A., (2022)
-
Resilienz und Potenziale für die Food Value Chain
Strecker, Otto A., (2023)
- More ...