Marktstruktur, Innovationsaktivität und Profitabilität der deutschen Ernährungswirtschaft: Das Beispiel Functional Food.
Year of publication: |
2002
|
---|---|
Authors: | Wittkopp, Antje |
Institutions: | Institut für Ernährungswirtschaft und Verbrauchslehre, Christian-Albrechts-Universität Kiel |
Subject: | Produktinnovation | Functional Food | Marktstruktur | Profitabilität | Struktur-Verhalten-Ergebnis-Ansatz | Ernährungswirtschaft | Panelanalyse | product innovation | functional food | market structure | profitability | structure-conduct-performance approach | food industry | panel data analysis |
-
Wittkopp, Antje, (2002)
-
Wittkopp, Antje, (2001)
-
Wittkopp, Antje, (2001)
- More ...
-
Buyer Power and Innovation of Quality Products: Empirical Evidence from the German Food Sector.
Weiss, Christoph R., (2003)
-
Wittkopp, Antje, (2001)
-
Market Success of Premium Product Innovation: Empirical Evidence from the German Food Sector.
McNamara, Kevin T., (2003)
- More ...