Nachhaltigkeit als Erfolgsfaktor in Hotellerie & Gastronomie
Alternative title: | Nachhaltigkeit als Erfolgsfaktor in Hotellerie und Gastronomie |
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Year of publication: |
2015
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Authors: | Freyberg, Burkhard von ; Gruner, Axel ; Hübschmann, Manuel |
Publisher: |
Stuttgart : Matthaes |
Subject: | Hotellerie | Hotel industry | Gastronomie | Restaurant industry | Nachhaltigkeit | Sustainability | Erfolgsfaktor | Success factor | Deutschland | Germany | Welt | World | Hotelgewerbe | Gaststättengewerbe | Strategisches Management |
Description of contents: | Table of Contents [d-nb.info] |
Extent: | 191 Seiten Illustrationen 275 mm x 200 mm |
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Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Fallstudie ; Case study |
Language: | German |
ISBN: | 3-87515-096-1 ; 978-3-87515-096-4 |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
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