Nachhaltigkeit und Ernährung : Produktion - Handel - Konsum
Year of publication: |
2005
|
---|---|
Other Persons: | Brunner, Karl-Michael (ed.) ; Schönberger, Gesa (contributor) |
Publisher: |
Frankfurt/Main [u.a.] : Campus-Verl. [Heidelberg] : [Dr. Rainer Wild Stiftung] |
Subject: | Ernährungsindustrie | Food industry | Umweltmanagement | Environmental management | Lebensmittelhandel | Food trade | Gastronomie | Restaurant industry | Landwirtschaft | Agriculture | Lebensmittelkonsum | Food consumption | Konsumentenverhalten | Consumer behaviour | Umweltbewusstsein | Environmental consciousness | Nachhaltige Entwicklung | Sustainable development | Deutschland | Germany | Ernährungsverhalten | Eating habit | Ernährungswirtschaft | Nachhaltigkeit | Ernährungsökologie | Lebensmittelwirtschaft |
Description of contents: | Table of Contents [d-nb.info] |
Published items: |
8 hits in ECONIS - Online Catalogue of the ZBW
|
Extent: | 281 S. graph. Darst. 22 cm |
---|---|
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Aufsatzsammlung ; Sammelwerk ; Collection of articles of several authors |
Language: | German |
Notes: | Enth. 13 Beitr. Literaturangaben Kt. : ca. EUR 24.90, ca. EUR 25.60 (AT), ca. sfr 43.70 |
ISBN: | 3-593-37715-2 |
Classification: | Ernährung, Nahrungsmittelzubereitung ; Lebensmitteltechnologie |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Ernährung, Kultur, Lebensqualität : Wege regionaler Nachhaltigkeit
Antoni-Komar, Irene, (2008)
-
(2002)
-
(1962)
- More ...
-
Manager und Ökologie : eine qualitative Studie zum Umweltbewußtsein von Industriemanagern
Brunner, Karl-Michael, (1994)
-
Heiler, Florian, (2009)
-
Brunner, Karl-Michael, (2011)
- More ...