Objectivation of the bacteriological and organoleptic quality of milk for consumption
Alternative title: | Sachliche Kriterien für die Beurteilung der bakteriologischen und organoleptischen Qualität der Trinkmilch |
---|---|
Year of publication: |
1976
|
Authors: | Tolle, A. ; Heeschen, W. ; Mabbit, L. A. |
Institutions: | Europäische Kommission (contributor) |
Publisher: |
Brussels : Comm. of the Europ. Communities |
Subject: | Milchprüfung | Produktqualität | Product quality | Milchverarbeitung | Dairy industry | EU-Staaten | EU countries | Milch | Milk | Privater Konsum | Private consumption | Konsumentenverhalten | Consumer behaviour | Milchpolitik | Milk policy | Milchmarkt | Milk market |
Description of contents: | Description [aei.pitt.edu] |
Extent: | 161 S graph. Darst 4° |
---|---|
Series: | Mitteilungen über Landwirtschaft. - Luxemburg : Amt für Amtl. Veröffentl. d. Europ. Gemeinschaften, ZDB-ID 439948-1. - Vol. 21.1976 |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Language: | English |
Notes: | [Dt. Zitiertitel: Sachliche Kriterien für die Beurteilung der bakteriologischen und organoleptischen Qualität der Trinkmilch] |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
US household purchases of dairy milk and plant-based milk alternatives
Stewart, Hayden, (2023)
-
Mwangi, Anne Wairimu, (2018)
-
Changing patterns of milk consumption in Memphis, Tenn.
Dwoskin, Philip B., (1954)
- More ...
-
Zur hygienischen und sensorischen Wertigkeit der Trinkmilch
Tolle, A., (1976)
-
Rechts- und Verwaltungsvorschriften über Rückstände in Milch ...
Tolle, A., (1973)
-
Der Schutz des Verbrauchers im neuen Lebensmittelrecht
Heeschen, W., (1975)
- More ...