Praktische Hinweise zur Kooperation im Fleischerhandwerk
Alternative title: | Kooperation im Fleischerhandwerk |
---|---|
Year of publication: |
1977
|
Authors: | Rühl, Günter |
Other Persons: | Koschnitzki, Klaus (contributor) |
Institutions: | Institut für Technische Betriebsführung im Handwerk <Karlsruhe> (contributor) |
Publisher: |
Schorndorf : Hofmann |
Subject: | Fleisch | Schlachterei | Betriebliche Kooperation |
Extent: | X, 357 S. graph. Darst. |
---|---|
Series: | |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Forschungsbericht |
Language: | German |
Notes: | [Rückent.:] G. Rühl - K. Koschnitzki: Kooperation im Fleischerhandwerk |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
The New Zealand meat trade in the 1980's : a proposal for change
Ross, B. J., (1982)
-
Alvincz, József, (1987)
-
Produktiestatistieken industrie / Slachterijen en vleesverwerkende industrie
(1994)
- More ...
-
Grundlagen und Schwachstellenforschung
Rühl, Günter, (1974)
-
Gegenwärtige und zukünftige Aspekte der Absatzwirtschaft
Rühl, Günter, (1974)
-
Strukturuntersuchung im holz- und kunstoffverarbeitenden Handwerk
Rühl, Günter, (1974)
- More ...