Reicht die ISO-Zertifizierung? : Qualitätsmanagement in Ernährungsindustrie, Handwerk und Handel
Year of publication: |
1996 ; 1. Aufl.
|
---|---|
Other Persons: | Burger, Hans-Georg (contributor) |
Institutions: | Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (contributor) |
Publisher: |
Frankfurt am Main : Dt. Fachverl. |
Subject: | Deutschland | Lebensmittelindustrie | Qualitätsmanagement | Zertifizierung |
Description of contents: | Table of Contents [digitool.hbz-nrw.de] |
Extent: | 109 S. : Ill., graph. Darst. |
---|---|
Series: | Edition FoodTec. - Frankfurt am Main : Dt. Fachverl.. - Vol. 6 |
Type of publication: | Book / Working Paper |
ISBN: | 3-87150-502-1 |
Source: |
-
Darnhofer, Ika, (2005)
-
Schiefer, Gerhard W., (2004)
-
Qualitätsmanagement in der Agrar- und Ernährungswirtschaft
Petersen, Brigitte, (2013)
- More ...
-
Burger, Hans-Georg, (1998)
-
Burger, Hans-Georg, (2007)
-
Burger, Hans-Georg, (1996)
- More ...