Taxing highly processed foods: impacts on obesity and underweight in Sub-Saharan Africa
Year of publication: |
2019
|
---|---|
Authors: | Boysen, Ole ; Boysen-Urban, Kirsten ; Bradford, Harvey ; Balié, Jean |
Published in: |
Visionen für eine Agrar- und Ernährungspolitik nach 2020 : 58. Jahrestagung der Gesellschaft für Wirtschafts - und Sozialwissenschaften des Landbaues e.V. vom 12. bis 14. September 2018. - [Braunschweig] : Gesellschaft für Wirtschafts- und Sozialwissenschaften des Landbaues e.V, ISBN 978-3-7843-5203-9. - 2019, p. 201-219
|
Subject: | Highly processed foods | obesity | underweight | food taxes | trade | Sub-Saharan Africa | Ernährungsindustrie | Food industry | Lebensmittel | Food | Importbeschränkung | Import restrictions | Wirkungsanalyse | Impact assessment | Körpergewicht | Body weight | Unterernährung | Undernutrition | Schätzung | Estimation | Subsahara-Afrika | 1988-2017 |
-
Boysen, Ole, (2019)
-
Taxing highly processed foods : impacts on obesity and underweight in Sub-Saharan Africa
Boysen, Ole, (2018)
-
The economics of food related policies : considering public health and malnutrition
Caputo, Vincenzina, (2022)
- More ...
-
Taxing highly processed foods : impacts on obesity and underweight in Sub-Saharan Africa
Boysen, Ole, (2018)
-
Boysen, Ole, (2019)
-
Alternative EU CAP tools for stabilising farm incomes in the era of climate change
Boysen, Ole, (2021)
- More ...