Zukunftsstrategien für Lebensmittel
Simonetta Carbonaro; Christian Votava
Year of publication: |
2006
|
---|---|
Authors: | Carbonaro, Simonetta ; Votava, Christian |
Published in: |
Genuss-Standort Deutschland : Zukunftsstrategien für Lebensmittel. - Frankfurt am Main : DLG-Verl., ISBN 3-7690-4200-X. - 2006, p. 63-73
|
Subject: | Konsumentenverhalten | Consumer behaviour | Lieferantenmanagement | Supplier relationship management | Qualitätsmanagement | Quality management | Ernährungsindustrie | Food industry | Deutschland | Germany |
Saved in:
Saved in favorites
Similar items by subject
-
Schiefer, Gerhard W., (2004)
-
Qualitätsmanagement in der Agrar- und Ernährungswirtschaft
Petersen, Brigitte, (2013)
-
Theuvsen, Ludwig, (2010)
- More ...
Similar items by person
-
Die neue Qualität : gut, sauber, fair
Carbonaro, Simonetta, (2007)
- More ...