Zukunftstrend „Alternative Food“ : Disruption und Transformation globaler „Food Systems“
Year of publication: |
[2020]
|
---|---|
Authors: | Wirsam, Jan ; Biber, Antje ; Bahlmann, Julia |
Institutions: | FERI Cognitive Finance Institute (issuing body) ; Hochschule für Technik und Wirtschaft Berlin (issuing body) |
Publisher: |
Bad Homburg v.d.H. : FERI Cognitive Finance Institute |
Subject: | Vertikale Landwirtschaft | Vertical farming | Bio-Lebensmittel | Organic food | Neuartige Lebensmittel | Novel food | Funktionelle Lebensmittel | Functional food | Nahrungsmittelersatzstoff | Food substitute | Disruptive Innovation | Disruptive innovation |
Extent: | 1 Online-Ressource (circa 80 Seiten) Illustrationen |
---|---|
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Graue Literatur ; Non-commercial literature |
Language: | German |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Gesundheitsorientiertes Marketing : Perspektiven für die Lebensmittelwirtschaft
Goetzke, Beate, (2013)
-
Vecchio, Riccardo, (2016)
-
Results from the Functional Foods and Natural Health Products Survey, 2007
Cinnamon, Beau, (2009)
- More ...
-
Revolution durch Alternative Food : globaler Ernährungssektor vor massiver Disruption
Bahlmann, Julia, (2023)
-
Wasserstoff als Energiequelle der Zukunft : Grundlagen, Konzepte und mögliche Anwendungsbereiche
Scheppat, Birgit, (2022)
-
Rapp, Heinz-Werner, (2021)
- More ...