Showing 1 - 10 of 83,786
Ein hoher Fleischkonsum ist ungesund. Zudem ist die Viehwirtschaft für einen erheblichen Teil der globalen Treibhausgasemissionen verantwortlich. Eine RWI-Studie zeigt: Verhaltensökonomische Maßnahmen können dazu beitragen, den Fleischkonsum zu reduzieren, ohne Verbote oder zusätzliche...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014228731
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003778321
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012615880
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011587764
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012181233
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012182967
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012507666
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014240063
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014240067
Due to growing health and environmental problems related to the overconsumption of meat in western diets, we …. Consumers favoured the reduced portion sizes when faced with the meat reduction task. This reduction preference is even more … prevalent among regular consumers of the meat dish, i.e. consumers with relevant consumption habits to reconsider. We discuss …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014423490