//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~institution:"FAO"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Das Konservieren der Nahrungs-...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Ernährungssicherung
2
Food security
2
Welt
2
World
2
Agriculture
1
Applied statistics
1
Entwicklungsprogramm
1
Erde
1
Ernährung
1
Ernährungsindustrie
1
Food
1
Food industry
1
Geschichte 1943-1995
1
Landkarte
1
Landwirtschaft
1
Lebensmittel
1
Map
1
Nutrition
1
Statistik
1
Undernutrition
1
Unterernährung
1
Welternährung
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
2
Type of publication (narrower categories)
All
Graue Literatur
1
Non-commercial literature
1
Statistics
1
Statistik
1
Language
All
English
2
Author
All
Loftas, Tony
1
Institution
All
FAO
Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg
3
Deutsche Gesellschaft für Warenkunde und Technologie
2
Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft
2
Deutschland / Umweltbundesamt
2
International Food Policy Research Institute
2
Springer Fachmedien Wiesbaden
2
Akademie für Natur- und Umweltschutz
1
Axel-Springer-Verlag / Marketing Anzeigen
1
BioMath GmbH
1
Bundesforschungsanstalt für Landwirtschaft
1
Bundesverband Ökologischer Weinbau
1
Bäcker-Innung, Aachen
1
Deutsche Versuchsanstalt für Ernährung und Verpflegung
1
Deutsche Welthungerhilfe e.V.
1
Deutsches Jugendinstitut
1
Deutschland / Bundesministerium für Bildung und Forschung
1
Deutschland / Bundesregierung
1
Deutschland / Senat der Bundesforschungsanstalten
1
Doktor August Oetker <Firma>
1
Europäische Kommission / Generaldirektion Bildung und Kultur
1
Germania, Zentralverband Deutscher Bäckerinnungen
1
Gesellschaft der Freunde der FAL
1
Gesellschaft für die Geschichte und Bibliographie des Brauwesens
1
Halberstädter Wurst- und Fleischconserven-Fabrik Heine & Co.
1
Harry-Brot GmbH
1
Institut für Bäckerei <Berlin>
1
International Congress of Anthropological and Ethnological Sciences <9, 1973, Chicago, Ill.>
1
Joint Expert Consultation on Fats and Oils in Human Nutrition <1993, Rom>
1
Kassel University Press GmbH
1
Lebensmitteltage <1, 2006, Frankfurt, Main; Soden, Taunus>
1
NAHhaft e.V.
1
Nachhaltiger Konsum: Essen 4.0: Wie Essen Wir in der Zukunft? <Veranstaltung> <2016, Stuttgart>
1
Nestlé Zukunftsforum
1
Reichsanstalt für Fleischwirtschaft <Berlin>
1
Reichsinnungsverband des Konditorenhandwerks
1
Reichsinnungsverbandstag des Fleischerhandwerks
1
Reichswirtschaftskammer / Fachgruppe Obst-und-Gemüseverwertungsindustrie
1
Rhombos-Verlag
1
Springer Gabler <Firma>
1
more ...
less ...
Source
All
ECONIS (ZBW)
2
Showing
1
-
2
of
2
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Dimensions of need : an atlas of food and agriculture
Loftas, Tony
(
contributor
)
-
1995
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000553969
Saved in:
2
Food and nutrition in numbers : 2014
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010472945
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->