//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Eiff, Wilfried von"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 3 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Krankenhaus
34
Hospital
29
Deutschland
28
Germany
25
Management
12
Gastgewerbe
9
Risikomanagement
9
Risk management
9
Emergency department
8
Gaststättengewerbe
8
Hotelgewerbe
8
Notaufnahme
8
Qualitätsmanagement
6
Benchmarking
5
Betriebsvergleich
5
Erfolgsfaktor
5
Gesundheitswesen
5
Prozessmanagement
5
Quality management
5
Unternehmenskultur
5
Business process management
4
Corporate culture
4
Gastronomie
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Medizintechnik
4
Nonprofit management
4
Nonprofit-Management
4
Restaurant industry
4
Cost-benefit analysis
3
Health care system
3
Human Resource Management
3
Kosten-Nutzen-Analyse
3
Logistik
3
Personalmanagement
3
Theorie
3
Theory
3
USA
3
United States
3
Activity-based costing
2
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
31
Article
20
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
20
Book section
20
Collection of articles of several authors
10
Sammelwerk
10
Aufsatzsammlung
6
Handbook
2
Handbuch
2
Lehrbuch
2
Textbook
2
Conference proceedings
1
Konferenzschrift
1
more ...
less ...
Language
All
German
Undetermined
11
Author
All
Eiff, Wilfried von
Schaetzing, Edgar E.
Bruhn, Manfred
63
Augurzky, Boris
51
Kamiske, Gerd F.
40
Zapp, Winfried
38
Fleßa, Steffen
29
Zink, Klaus J.
28
Töpfer, Armin
27
Freyberg, Burkhard von
24
Gardini, Marco A.
24
Helmig, Bernd
24
Winzer, Petra
23
Jochem, Roland
22
Hänssler, Karl Heinz
20
Wasem, Jürgen
20
Eichhorn, Siegfried
19
Kuchinke, Björn A.
19
Neubauer, Günter
19
Pfeifer, Tilo
19
Pusse, Leo
19
Wille, Eberhard
19
Brauer, Jörg-Peter
18
Beivers, Andreas
17
Hentze, Joachim
17
Schreier, Gerhard
17
Seghezzi, Hans Dieter
17
Simon, Michael
17
Frehse, Jörg
16
Gruner, Axel
15
Kehres, Erich
15
Pfannstiel, Mario A.
15
Tscheulin, Dieter K.
15
Braun, Günther E.
14
Heesen, Bernd
14
Hellmann, Wolfgang
14
Vera, Antonio
14
Da-Cruz, Patrick
13
Greiling, Michael
13
Hoefert, Hans-Wolfgang
13
more ...
less ...
Institution
All
Centrum für Krankenhaus-Management <Münster, Westfalen>
2
Centrum für Krankenhaus-Management <Münster (Westf)>
1
Deutsche Krankenhaus Verlagsgesellschaft mbH
1
Published in...
All
Management der Notaufnahme : Patientenorientierung und optimale Ressourcennutzung als strategischer Erfolgsfaktor
10
Leistungsorientierte Führung und Organisation im Gesundheitswesen
6
Risikomanagement : Kosten-/Nutzen-basierte Entscheidungen im Krankenhaus
6
Schriftenreihe Gesundheitswirtschaft
4
Management und Ökonomie im Gesundheitswesen
3
kma Reader
3
Einfachheit in Wirtschaftsinformatik und Controlling : Festschrift für Heinz Lothar Grob
1
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : Festschrift für Dietrich Kropfberger
1
GastroManagement
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
Zukunftsmanagement in Gesundheitssystemen
1
more ...
less ...
Source
All
ECONIS (ZBW)
38
USB Cologne (EcoSocSci)
13
Showing
1
-
10
of
51
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
3
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1979
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004720719
Saved in:
4
Checklisten für das Hotel- und Restaurant-Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004738016
Saved in:
5
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
6
Qualitätsorientiertes Krankenhausmanagement : neue Herausforderungen an Prozesse, Strukturen, Fähigkeiten und Denkweisen
Busch, Hans-Peter
;
Eiff, Maximilian C. von
;
Eiff, …
-
2018
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011741575
Saved in:
7
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
8
Das verborgene
Krankenhaus
: unterschätzte Risiken gefährden Patienten
Eiff, Wilfried von
- In:
Risikomanagement : Kosten-/Nutzen-basierte …
,
(pp. 173-199)
.
2007
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003644405
Saved in:
9
Qualitätsmanagement und Risikomanagement in der Notaufnahme
Eiff, Wilfried von
;
Niehues, Christoper
- In:
Management der Notaufnahme : Patientenorientierung und …
,
(pp. 401-415)
.
2011
Persistent link: https://www.econbiz.de/10008825419
Saved in:
10
Ziele, Kosten, Nutzen der Arbeitszeitflexibilisierung in der mittelständischen
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : …
,
(pp. 183-195)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003832910
Saved in:
1
2
3
4
5
6
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->