//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Hentze, Joachim"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 3 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Krankenhaus
17
Deutschland
11
Germany
11
Management
11
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Hospital
8
Hotelgewerbe
8
Kostenrechnung
6
Controlling
5
Jahresabschluss
5
Krankenhausfinanzierung
5
Gastronomie
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Rechnungswesen
4
Restaurant industry
4
Buchführung
3
Cost accounting
3
Hospital costs
3
Krankenhaus-Buchführungsverordnung
3
Krankenhauskosten
3
Nonprofit management control
3
Nonprofit-Controlling
3
Theorie
3
Theory
3
Betriebswirtschaftslehre
2
Bookkeeping
2
Business economics
2
Deutschland / Krankenhaus-Buchführungsverordnung
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Financial statement
2
Hospitality industry
2
Krankenhausbetriebslehre
2
Management control
2
Marketing
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
30
Article
3
Type of publication (narrower categories)
All
Lehrbuch
6
Textbook
5
Aufsatz im Buch
3
Book section
3
Collection of articles of several authors
2
Sammelwerk
2
Handbook
1
Handbuch
1
more ...
less ...
Language
All
German
Undetermined
10
Author
All
Hentze, Joachim
Schaetzing, Edgar E.
Bruhn, Manfred
63
Augurzky, Boris
52
Kamiske, Gerd F.
40
Zapp, Winfried
38
Eiff, Wilfried von
35
Fleßa, Steffen
29
Zink, Klaus J.
28
Töpfer, Armin
27
Freyberg, Burkhard von
24
Gardini, Marco A.
24
Helmig, Bernd
24
Winzer, Petra
23
Jochem, Roland
22
Hänssler, Karl Heinz
20
Wasem, Jürgen
20
Eichhorn, Siegfried
19
Kuchinke, Björn A.
19
Neubauer, Günter
19
Pfeifer, Tilo
19
Pusse, Leo
19
Wille, Eberhard
19
Brauer, Jörg-Peter
18
Beivers, Andreas
17
Schreier, Gerhard
17
Seghezzi, Hans Dieter
17
Simon, Michael
17
Frehse, Jörg
16
Gruner, Axel
15
Kehres, Erich
15
Pfannstiel, Mario A.
15
Tscheulin, Dieter K.
15
Braun, Günther E.
14
Heesen, Bernd
14
Hellmann, Wolfgang
14
Vera, Antonio
14
Da-Cruz, Patrick
13
Greiling, Michael
13
Hoefert, Hans-Wolfgang
13
more ...
less ...
Published in...
All
Kohlhammer Krankenhaus
4
Kohlhammer / Krankenhaus
2
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : Festschrift für Dietrich Kropfberger
1
GastroManagement
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Krankenhaus-Controlling : Konzepte, Methoden und Erfahrungen aus der Krankenhauspraxis
1
Krankenhausrecht
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
more ...
less ...
Source
All
USB Cologne (EcoSocSci)
17
ECONIS (ZBW)
16
Showing
1
-
10
of
33
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
3
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1979
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004720719
Saved in:
4
Checklisten für das Hotel- und Restaurant-Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004738016
Saved in:
5
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
6
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
7
Ziele, Kosten, Nutzen der Arbeitszeitflexibilisierung in der mittelständischen
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : …
,
(pp. 183-195)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003832910
Saved in:
8
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2006
-
7., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004866665
Saved in:
9
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2009
-
8., überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004943003
Saved in:
10
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2010
-
9. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10009599594
Saved in:
1
2
3
4
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->