//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Hoefert, Hans-Wolfgang"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 3 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Deutschland
14
Germany
14
Krankenhaus
13
Management
13
Hospital
12
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Hotelgewerbe
8
Dienstleistungsmanagement
5
Service management
5
Gastronomie
4
Hotel industry
4
Hotellerie
4
Patienten
4
Patients
4
Quality management
4
Qualitätsmanagement
4
Restaurant industry
4
Leadership
3
Personalführung
3
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Einführung
2
Führungsstil
2
Hospitality industry
2
Leadership style
2
Marketing
2
Number of staff
2
Patient
2
Personalbestand
2
Absatz
1
Arbeitsbedingungen
1
Arbeitsorganisation
1
Arbeitszeitgestaltung
1
Aufgabensammlung
1
Aufsatzsammlung
1
Ausländer
1
Beschäftigungsstruktur
1
Betriebliche Standortwahl
1
Betrieblicher Konflikt
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
18
Article
11
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
11
Book section
11
Collection of articles of several authors
3
Sammelwerk
3
Aufsatzsammlung
2
Lehrbuch
2
Textbook
2
Handbook
1
Handbuch
1
more ...
less ...
Language
All
German
Undetermined
9
Author
All
Hoefert, Hans-Wolfgang
Schaetzing, Edgar E.
Bruhn, Manfred
63
Augurzky, Boris
52
Kamiske, Gerd F.
40
Zapp, Winfried
38
Eiff, Wilfried von
35
Fleßa, Steffen
29
Zink, Klaus J.
28
Töpfer, Armin
27
Freyberg, Burkhard von
24
Gardini, Marco A.
24
Helmig, Bernd
24
Winzer, Petra
23
Jochem, Roland
22
Hänssler, Karl Heinz
20
Wasem, Jürgen
20
Eichhorn, Siegfried
19
Kuchinke, Björn A.
19
Neubauer, Günter
19
Pfeifer, Tilo
19
Pusse, Leo
19
Wille, Eberhard
19
Brauer, Jörg-Peter
18
Beivers, Andreas
17
Hentze, Joachim
17
Schreier, Gerhard
17
Seghezzi, Hans Dieter
17
Simon, Michael
17
Frehse, Jörg
16
Gruner, Axel
15
Kehres, Erich
15
Pfannstiel, Mario A.
15
Tscheulin, Dieter K.
15
Braun, Günther E.
14
Heesen, Bernd
14
Hellmann, Wolfgang
14
Vera, Antonio
14
Da-Cruz, Patrick
13
Greiling, Michael
13
more ...
less ...
Published in...
All
Führung und Management im Krankenhaus
7
Organisation und Medizin
2
Patientenorientierung im Krankenhaus
2
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : Festschrift für Dietrich Kropfberger
1
GastroManagement
1
Gesundheitswesen in der Praxis
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Praxis Qualitätsmanagement
1
Schriftenreihe der Fachhochschule München, Fachbereich Betriebswirtschaft, Studienschwerpunkt Hotel-Restaurant-Catering-Management
1
more ...
less ...
Source
All
ECONIS (ZBW)
19
USB Cologne (EcoSocSci)
10
Showing
1
-
10
of
29
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
3
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1979
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004720719
Saved in:
4
Checklisten für das Hotel- und Restaurant-Management
Schaetzing, Edgar E.
-
1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004738016
Saved in:
5
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
6
Patientenorientierung im
Krankenhaus
Hoefert, Hans-Wolfgang
(
ed.
);
Härter, Martin
(
contributor
)
-
2010
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003976174
Saved in:
7
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
8
Leitbilder und Corporate Identity in Krankenhäusern
Hoefert, Hans-Wolfgang
- In:
Führung und Management im Krankenhaus
,
(pp. 117-138)
.
2007
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003511218
Saved in:
9
Ziele, Kosten, Nutzen der Arbeitszeitflexibilisierung in der mittelständischen
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : …
,
(pp. 183-195)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003832910
Saved in:
10
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2006
-
7., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10004866665
Saved in:
1
2
3
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->