//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~language:"deu"
~person:"Schaetzing, Edgar E."
~subject:"Arbeitszeitgestaltung"
~subject:"Hotellerie"
~subject:"Rationalization"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
The impact of quality manageme...
Similar by subject
Narrow search
Delete all filters
| 5 applied filters
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Arbeitszeitgestaltung
Hotellerie
Rationalization
Management
11
Gastgewerbe
9
Gaststättengewerbe
8
Hotelgewerbe
8
Deutschland
4
Gastronomie
4
Germany
4
Hotel industry
4
Restaurant industry
4
Betriebswirtschaftslehre
2
Business economics
2
Dienstleistungsmanagement
2
Einführung
2
Hospitality industry
2
Marketing
2
Quality management
2
Qualitätsmanagement
2
Service management
2
Absatz
1
Aufgabensammlung
1
Betriebliche Standortwahl
1
Checkliste
1
Cost-benefit analysis
1
Firm location choice
1
Führungsstil
1
Gaststättenbetrieb
1
Hauswirtschaft
1
Human resource planning
1
Kosten-Nutzen-Analyse
1
Leadership style
1
Personaleinsatz
1
Personalplanung
1
Rationalisierung
1
Tourismus
1
Working time arrangement
1
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
3
Article
2
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
2
Book section
2
Lehrbuch
2
Textbook
2
Handbook
1
Handbuch
1
Language
All
German
Author
All
Schaetzing, Edgar E.
Freyberg, Burkhard von
22
Hänssler, Karl Heinz
19
Frehse, Jörg
16
Gardini, Marco A.
14
Gruner, Axel
12
Soller, Jörg
11
Henschel, Karla
8
Bohne, Hartwig
7
Peters, Mike
7
Heesen, Bernd
6
Meusburger, Christoph Walter
6
Schlieper, Thomas
6
Schrand, Axel
6
Winter, Kay
6
Bieger, Thomas
5
Höchsmann, Frank
5
Laux, Silke
5
Schröder, Matthias
5
Toedt, Michael
5
Aisenbrey, Alexander
4
Dettmer, Harald
4
Fuchs, Wolfgang
4
Fux, Michael
4
Gewald, Stefan
4
Krings, Achim
4
Schmidt, Laura
4
Sensen, Barbara
4
Weiermair, Klaus
4
Zeugfang, Sabrina
4
Buer, Christian
3
Dreyer, Axel
3
Dworak, Alexander
3
Eisenstein, Bernd
3
Gerhard, Stephan
3
Gille, Claudia
3
Haller, Tina
3
Hasse, Dieter
3
Härle, Christoph
3
Hübl, Rainer
3
more ...
less ...
Published in...
All
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : Festschrift für Dietrich Kropfberger
1
GastroManagement
1
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
5
Showing
1
-
5
of
5
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2004
-
6., völlig überarb. und erw. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001763492
Saved in:
2
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
2017
-
11. Auflage
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011602479
Saved in:
3
Management in
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
-
1996
-
5., überarb. Aufl.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014267501
Saved in:
4
Checklisten für
Hotels
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Handbuch des Qualitätsmanagements für die Hotellerie
,
(pp. 165-181)
.
2014
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010402626
Saved in:
5
Ziele, Kosten, Nutzen der Arbeitszeitflexibilisierung in der mittelständischen
Hotellerie
und Gastronomie
Schaetzing, Edgar E.
- In:
Erfolgsstrategien mittelständischer Unternehmen : …
,
(pp. 183-195)
.
2009
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003832910
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->