Showing 1 - 10 of 647
Während für die Jahre 1995 bis 1998 für das Qualitäts- und Herkunftszeichen „Qualität aus Bayern“ bei Rindfleisch … vorliegenden Arbeit wird der Frage, ob Gütezeichen eine Bedeutung beim Kauf von Rindfleisch haben, mittels einer empirischen … relevance when buying beef. For this purpose we conduct an empirical consumer study in Bavaria. At this we focus on the label â …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011143171
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005037301
-employed parent. This paper analyses occupational inheritance among self-employed families in Finland. Longitudinal micro data from …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005491489
analyse the process of path creation. The second part analyses the development of a new growth path in Finland. This small …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005737189
Verzehr nachgefragten Fleischmengen darstellen. In diesem Beitrag wird ein Überblick über den deutschen Fleischmarkt gegeben …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005013550
Das Vertrauen der Konsumenten in gesunde Nahrungsmittel wird regelmäßig durch Lebensmittelskandale erschüttert. Im Zusammenhang mit der Diskussion von Maßnahmen, die seitens der Produzenten und/oder des Staates ergriffen werden, um Nahrungsmittelsicherheit zu gewährleisten, stellt sich die...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005026712
Fuer die saechsische Wirtschaft ist im Vergleich mit dem Bundesgebiet angesichts der Bedeutung der fleischverarbeitenden Betriebe mit einer ueberproportional starken Belastung durch die BSE-Krise zu rechnen. Die Betriebe sind kurzfristig nicht in der Lage, auf die Verarbeitung anderer Tierarten...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10005046871
the consumption of beef in theUnited States. We argue that beef produced inthis country is generally safer …) created conditionsfavorable for the rapid amplification of lowconcentrations of pathogens; and (c) reducedthe beef industry … result, beef industry currentlyis capable of producing large quantities ofbacteriologically safe meat whilesimultaneously …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010849426
The article analyses possible variants of growth of the level of consumption of meat products (beef, pork, and poultry … which a conclusion is made with respect to groundlessness of planned indicators of beef consumption, for realisation of … order to achieve these meat products baskets, it is necessary to bring beef import up to 210 thousand tonnes and the …
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010855913
The article analyzes the dynamics of production and consumption of meat in Ukraine. There are established the main reasons which determine the low level of meat consumption.
Persistent link: https://www.econbiz.de/10010860733