//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~subject:"Backgewerbe"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Schwachstellen neugegründeter...
Similar by person
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Backgewerbe
Deutschland
100
Handwerk
52
Germany
46
Handwerksbetrieb
35
Skilled crafts
30
Deutschland <Bundesrepublik>
21
Klein- und Mittelbetrieb
13
KMU
12
SME
12
Arbeitsbestgestaltung
10
Betriebsplanung
7
Bäckerhandwerk
7
Innovation
7
Qualitätsmanagement
7
Kraftfahrzeughandwerk
6
Management
6
Arbeitsgestaltung
5
Arbeitswissenschaft
5
Baden-Württemberg
5
Bakery industry
5
Günter Rühl
5
Software
5
Unternehmernachfolge
5
Arbeitsfreude
4
Arbeitsstätte
4
Binnenmarkt
4
CAD
4
CAM
4
Elektrohandwerk
4
Europäische Gemeinschaften
4
Fertigung
4
Quality management
4
Tischlerhandwerk
4
Unternehmensgründung
4
Unternehmenskooperation
4
Arbeitsorganisation
3
Automated manufacturing
3
Automatisierte Produktion
3
Business start-up
3
more ...
less ...
Type of publication
All
Book / Working Paper
5
Type of publication (narrower categories)
All
Advisory report
3
Gutachten
3
Language
All
German
5
Author
All
Rühl, Günter
3
König, Klaus-Dieter
2
Hoffmeyer, Joachim
1
Schölkopf, Gerd
1
Institution
All
Institut für Technik der Betriebsführung im Handwerk
4
Forschungsstelle im Deutschen Handwerksinstitut e.V.
1
Institut für Technik der Betriebsführung
1
Published in...
All
ITB-Forschungsberichte
3
Source
All
ECONIS (ZBW)
5
Showing
1
-
5
of
5
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Kosten betrieblicher Prozesse : Prozesskostenrechnung im Bäckerhandwerk
Hoffmeyer, Joachim
;
König, Klaus-Dieter
-
2001
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001601555
Saved in:
2
Mehr Leistung - mehr Lohn - mehr Gewinn : Prämienentlohnung im Bäckerhandwerk
König, Klaus-Dieter
-
1996
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014008265
Saved in:
3
Das Bäckerhandwerk in Baden-Württemberg : Daten - Fakten - Perspektiven ; e. Struktur- u. Marktanalyse im Auftr. d. Bäckerinnungsverb. Baden u. d. Landesinnungsverb. für d. Württem...
Rühl, Günter
(
contributor
)
-
1985
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000691710
Saved in:
4
Das Bäckerhandwerk in Baden-Württemberg : Daten - Fakten - Perspektiven ; e. Struktur- u. Marktanalyse ... für d. Württemberg. Bäckerhandwerk e.V.
Rühl, Günter
(
contributor
)
-
1985
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014268553
Saved in:
5
Das Bäckerhandwerk in der Bundesrepublik Deutschland : Daten - Fakten - Perspektiven; e. Struktur- u. Marktanalyse
Rühl, Günter
(
contributor
)
-
1985
Persistent link: https://www.econbiz.de/10014268557
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->