//--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Retain my current filters
~subject:"Organic food"
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Strategische Herausforderungen...
Similar by person
Narrow search
Delete all filters
| 1 applied filter
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Organic food
Schweiz
5
Switzerland
5
Food trade
3
Lebensmittelhandel
3
Bio-Lebensmittel
2
Business network
2
Gastronomie
2
Learning organization
2
Lernende Organisation
2
Nachhaltige Entwicklung
2
Organic farming
2
Restaurant industry
2
Standardisierung
2
Standardization
2
Sustainable development
2
Theorie
2
Theory
2
Unternehmensnetzwerk
2
Ökologischer Landbau
2
1990-2010
1
Aargau
1
Bundesland
1
Early warning system
1
Food
1
Frühwarnsystem
1
Israel
1
Lebensmittel
1
Region
1
Rheinland-Pfalz
1
Rhineland-Palatinate
1
Socialist agriculture
1
Sozialistische Landwirtschaft
1
Stakeholder
1
Strategic management
1
Strategisches Management
1
Tourism
1
Tourism destination
1
Tourism industry
1
Tourismus
1
more ...
less ...
Online availability
All
Free
1
Type of publication
All
Article
1
Book / Working Paper
1
Type of publication (narrower categories)
All
Aufsatz im Buch
1
Book section
1
Graue Literatur
1
Hochschulschrift
1
Non-commercial literature
1
Thesis
1
Language
All
German
2
Author
All
Maier, Simone
2
Zimmermann, Jennifer
1
Published in...
All
Nachhaltiger Konsum : auf dem Weg zur gesellschaftlichen Verankerung
1
Source
All
ECONIS (ZBW)
2
Showing
1
-
2
of
2
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Strategische Herausforderungen bei der Einführung von Bioprodukten in der Schweizer Gastronomiebranche
Maier, Simone
(
contributor
)
-
2002
-
[Elektronische Ressource]
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001683990
Saved in:
2
Surprise culinaire: eine WWF-Kampagne zur Förderung nachhaltiger Angebote in der Gastronomie mit wissenschaftlichem Support
Zimmermann, Jennifer
;
Maier, Simone
- In:
Nachhaltiger Konsum : auf dem Weg zur …
,
(pp. 413-423)
.
2002
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001699446
Saved in:
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->