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Ökonomisches Rechnen im Gastst...
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2,532
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684
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39
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2,160
Aufsatz in Zeitschrift
2,160
Graue Literatur
250
Non-commercial literature
250
Aufsatz im Buch
215
Book section
215
Working Paper
154
Arbeitspapier
153
Case study
50
Fallstudie
50
Hochschulschrift
45
Thesis
40
Collection of articles of several authors
31
Sammelwerk
31
Aufsatzsammlung
25
Amtsdruckschrift
23
Government document
23
Statistics
20
Statistik
20
Bibliografie enthalten
16
Bibliography included
16
Lehrbuch
16
Market information
16
Marktinformation
16
Textbook
15
Konferenzschrift
13
Conference paper
12
Konferenzbeitrag
12
No longer published / No longer aquired
8
Conference proceedings
7
Interview
7
Mehrbändiges Werk
6
Multi-volume publication
6
Ratgeber
6
Annual report
5
Guidebook
5
Jahresbericht
5
Handbook
4
Handbuch
4
Advisory report
3
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Language
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2,833
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1
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Jang, Soocheong
68
Lee, Seoki
45
Luca, Michael
28
DiPietro, Robin B.
24
Mattila, Anna S.
21
Han, Heesup
20
Line, Nathaniel D.
20
Jin, Ginger Zhe
18
Kim, Woo Gon
16
Krueger, Alan B.
16
Kim, Jong-Hyeong
15
Cho, Meehee
14
Guéguen, Nicolas
14
Hanks, Lydia
14
Jacob, Céline
14
Koh, Yoon
14
Lynn, Michael
14
Hyun, Sunghyup Sean
12
Lee, Jungmin
12
Ryu, Kisang
12
Sharma, Amit
12
Song, Hanqun
12
Bruwer, Johan
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Campbell, Jeffrey R.
11
Gautier, Erwan
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Hua, Nan
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11
Alonso, Abel Duarte
10
Bonn, Mark Andrew
10
Brewster, Zachary W.
10
Hwang, Johye
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Kim, Seongseop
10
Kimes, Sheryl E.
10
Lee, Kyuho
10
Namkung, Young
10
Park, Kwangmin
10
Susskind, Alex
10
Tang, Liang
10
Hänssler, Karl Heinz
9
Jeong, EunHa
9
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Institution
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National Bureau of Economic Research
29
Bundesverband der Systemgastronomie
5
Čerkasʹkyj deržavnyj technolohičnyj universytet
5
Books on Demand GmbH <Norderstedt>
4
De Gruyter Oldenbourg
4
International Labour Office
3
Malaysia / Jabatan Perangkaan
3
Deutscher Hotel- und Gaststättenverband / Fachabteilung Systemgastronomie
2
Devlet İstatistik Enstitüsü
2
OECD
2
Philippinen / National Statistics Office
2
Ungarn / Központi Statisztikai Hivatal
2
ATOUT France <Paris>
1
Australia Japan Research Centre
1
BBG - Consulting Kreuzig GmbH <Düsseldorf>
1
Betriebsberatung-Gastgewerbe-GmbH <Düsseldorf>
1
Block House Restaurantbetriebe AG
1
Bon appétit Group
1
Bundesverband der Deutschen Volksbanken und Raiffeisenbanken
1
Canada / Dept. of Manpower and Immigration / Program Development Service / Research Branch
1
Compagnie Internationale des Wagons-Lits et du Tourisme <Paris>
1
Cornell University / School of Hotel Administration
1
Culinary and Wine Tourism Conference <2015, Wien>
1
DeVere Group <Warrington>
1
Department of Statistics
1
Deutscher Hotel- und Gaststättenverband
1
Deutscher Hotel- und Gaststättenverband / Dokumentationsstelle
1
Deutscher Industrie- und Handelskammertag
1
Dr. Kaub Consult <München>
1
European Association of Agricultural Economists - EAAE
1
European Foundation for the Improvement of Living and Working Conditions
1
European University Institute / Department of Economics
1
European University Institute / Department of Law
1
Europäische Kommission / Französische Delegation
1
Fachhochschule Wiener Neustadt für Wirtschaft und Technik
1
Federal Bureau of Statistics
1
Federal Reserve Bank of Chicago
1
Federal Reserve Bank of New York
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Forschungsinstitut für Glücksspiel und Wetten <St. Augustin>
1
Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit
1
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International journal of hospitality management
483
International journal of contemporary hospitality management
158
Journal of hospitality & tourism research : JHTR ; the professional journal of the Council on Hotel, Restaurant, and Institutional Education
96
Journal of hospitality marketing & management
79
Tourism management : research, policies, practice
43
Journal of travel and tourism marketing
32
Journal of retailing and consumer services
31
NBER working paper series
29
Tourism economics : the business and finance of tourism and recreation
28
Journal of hospitality and tourism insights
25
The Cornell hospitality quarterly
25
The service industries journal
25
Working paper / National Bureau of Economic Research, Inc.
25
Journal of business research : JBR
23
Tourism management perspectives : TMP
23
Modernes Verpflegungsmanagement : best practices für Individual-, Gemeinschafts- und Systemgastronomie
21
NBER Working Paper
19
Journal of revenue and pricing management
17
Cornell hospitality quarterly : CQ
16
Food and wine events in Europe : a stakeholder approach
15
Journal of food products marketing
13
Service business
13
The journal of hospitality financial management : journal of the Association of Hospitality Financial Management Educators
13
Applied economics
12
Asia Pacific journal of marketing and logistics
12
Food policy : economics planning and politics of food and agriculture
12
Tourism and hospitality research : THR
12
Tourism and hospitality research : the surrey quarterly review
12
Cogent business & management
10
International journal of revenue management : IJRM
10
Journal of economic behavior & organization : JEBO
10
The journal of services marketing
10
Applied economics letters
9
Journal of international food & agribusiness marketing
9
Journal of vacation marketing : an international journal
9
Management science : journal of the Institute for Operations Research and the Management Sciences
9
Services marketing quarterly
9
SpringerLink / Bücher
9
Discussion paper series / IZA
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Global business and finance review
8
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Die Erfahrungen in der Deutschen Demokratischen Republik bei der Einbeziehung der privaten Gaststätten in die Versorgung der Bevölkerung in den sozialistischen Aufbau aus der Sicht...
Nguyen Van Hoa
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1987
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000834915
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2
Die Statistik als Instrument bei der Analyse und Planung der Effektivität in Betrieben des sozialistischen Gaststättenwesens
Hellmund, Uwe
-
1981
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000835326
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3
Grundlagen für die Gestaltung von Touristenhotels unter besonderer Berücksichtigung der Technisierung ihrer Arbeitsprozesse
Stachowiak, Maciej
-
1986
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000836527
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4
Die Entwicklung der gastronomischen Versorgung im Betrieb in der
DDR
: ein historischer Abriß als Beitrag zur Ökonomie des Gaststättenwesens
Schwarzer, Elke
-
1984
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000836537
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5
Die Umsetzung der ostasiatischen Küche in Nationalitätengaststätten der
DDR
Nguyen si Phuong
-
1990
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000836647
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6
Merkmale und Grundrichtungen der Entwicklung des Gaststättennetzes bei der weiteren Gestaltung der entwickelten sozialistischen Gesellschaft
Sommer, Christa
-
1986
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000836880
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7
Thema: Rechnerunterstützung in Vertriebslinien für Speisen mit zentraler Produktionsstätte
Zehmisch, Andreas
-
1989
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000837278
Saved in:
8
Die Ausnutzung der gesellschaftlichen Arbeitsteilung im Gaststättenwesen für die Steigerung seiner Arbeitsproduktivität
Vetter, Karl-Heinz
-
1982
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000837346
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9
Das Gaststättengewerbe in der
DDR
Scherzinger, Angela
- In:
DIW-Wochenbericht : Wirtschaft, Politik, Wissenschaft
55
(
1988
)
22
,
pp. 295-300
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001048022
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10
Der Kommissionshandel im planwirtschaftlichen System der
DDR
: eine besondere Eigentums- und Handelsform
Hoffmann, Heinz
-
2001
Persistent link: https://www.econbiz.de/10001575153
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