Showing 1 - 10 of 279
Persistent link: https://www.econbiz.de/10000422268
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011378692
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011477016
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011389951
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011564200
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011531405
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011294369
In diesem Buch wird betriebswirtschaftliches Wissen für die erfolgreiche Führung von Hotels und Gaststättenbetrieben praxisnah und anhand vieler Beispiele aufgezeigt. Dazu gehören neben Überlegungen zu grundlegenden Themen - wie dem Standort und dem Marktkonzept von Hotels, zu Betriebsarten...
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012147120
Consumer agency and the ethical obligations of food service providers in an era of cheap food, racial inequality, and neoliberal governance / Robert M. Chiles -- To be green or not to be green: costs and benefits related to sustainability decision-making in the restaurant industry / Robin B....
Persistent link: https://www.econbiz.de/10012150982
Persistent link: https://www.econbiz.de/10011697070