//--> //--> //--> //-->
Toggle navigation
Logout
Change account settings
EN
DE
ES
FR
A-Z
Beta
About EconBiz
News
Thesaurus (STW)
Research Skills
Help
EN
DE
ES
FR
My account
Logout
Change account settings
Login
Publications
Events
Your search terms
Search
Search options
All Fields
Title
Exact title
Subject
Author
Institution
ISBN/ISSN
Published in...
Publisher
Open Access only
Advanced
Search history
My EconBiz
Favorites
Loans
Reservations
Fines
You are here:
Home
Veranstaltung - 44. Internatio...
Similar by person
Narrow search
Narrow search
Year of publication
From:
To:
Subject
All
Betriebsführung
1
Information
1
Kleinbetrieb
1
Type of publication
All
Article
16
Language
All
Undetermined
15
German
1
Author
All
Hofmann, G.
16
Published in...
All
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs ; Organ des Bundesverbandes der Deutschen Fleischwarenindustrie e.V., Bonn
15
Informationsmanagement für die Praxis : neue Aufgaben für d. Unternehmen u. seine Führungskräfte
1
Source
All
OLC EcoSci
15
ECONIS (ZBW)
1
Showing
1
-
10
of
16
Sort
relevance
articles prioritized
date (newest first)
date (oldest first)
1
Thesen zur Realisierung eines Informationsmanagement-Konzeptes für ein mittelständisches Unternehmen
Hofmann, G.
- In:
Informationsmanagement für die Praxis : neue Aufgaben …
,
(pp. 641-659)
.
1986
Persistent link: https://www.econbiz.de/10003579655
Saved in:
2
Veranstaltung - 44. Internationaler Kongress für Fleischwissenschaft und Technologie - Fleischverzehr und Kultur - 2. Fettstabilität in Fleisch und Fleischerzeugnissen und Aromabil...
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
78
(
1998
)
12
,
pp. 1290-7227
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006136656
Saved in:
3
Veranstaltung - 42. International Congress of Meat Science and Technology - Meat for the Consumer - 7th Communication
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
6
,
pp. 548-571
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006139742
Saved in:
4
Veranstaltung - 42. International Congress of Meat Science and Technology - Meat for the Consumer - 6th Communication
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
5
,
pp. 442-446
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006139907
Saved in:
5
42. International Congress of Meat Science and Technology - Meat for the Consumer - 5. Communication
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
4
,
pp. 352-375
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006140138
Saved in:
6
42. International Congress of Meat Science and Technology - Meat for the Consumer- 4. Communication
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
3
,
pp. 242-245
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006140350
Saved in:
7
42. International Congress of Meat Science and Technology - Meat for the Consumer - 3. Communication
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
77
(
1997
)
2
,
pp. 157-169
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006140438
Saved in:
8
Veranstaltung - 42. Internationaler Kongress für Fleischwissenschaft und Technologie - Fleisch für den Verbraucher - 1. Mitteilung
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
76
(
1996
)
12
,
pp. 1316-1321
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006141958
Saved in:
9
38th International Congress of Meat Science and Technologie
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
73
(
1993
)
8
,
pp. 842-847
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006148655
Saved in:
10
38th International Congress of Meat Science and Technology
Hofmann, G.
- In:
Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur …
73
(
1993
)
7
,
pp. 747-750
Persistent link: https://www.econbiz.de/10006148680
Saved in:
1
2
Next
Last
Results per page
10
25
50
100
250
A service of the
zbw
×
Loading...
//-->