Firmenzusammenschlüsse in der Ernährungswirtschaft
Year of publication: |
Febr. 2000 ; [Elektronische Ressource]
|
---|---|
Other Persons: | Weiss, Christoph R. (contributor) |
Institutions: | Christian-Albrechts-Universität zu Kiel / Institut für Ernährungswirtschaft und Verbrauchslehre (contributor) |
Publisher: |
Kiel : Univ. of Kiel, Dep. of Food Economics and Consumption Studies |
Subject: | Ernährungsindustrie | Food industry | Fusion | Merger | Unternehmenskonzentration | Market concentration | Deutschland | Germany |
Extent: | Online-Ressource, 9 p., text ill |
---|---|
Series: | FE-Workingpaper / University of Kiel, Department of Food Economics and Consumption Studies. - Kiel : [Verlag nicht ermittelbar], ZDB-ID 2190043-7. - Vol. 0001 |
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Arbeitspapier ; Working Paper ; Graue Literatur ; Non-commercial literature |
Language: | German |
Notes: | Systemvoraussetzungen: Acrobat reader |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Strukturwandel durch Fusionen im Ernährungssektor : ein anhaltender Konzentrationsprozess
Neumann, Gyde, (2001)
-
Neumann, Gyde, (2003)
-
Rola fuzji i przeję´c w procesach koncentracji w polskim przemy´sle spożywczym
Kraciuk, Jakub, (2010)
- More ...
-
Flexibility and competition in food manufacturing industries
Weiss, Christoph R., (1999)
-
Determinants and dynamics of farm diversification
Weiss, Christoph R., (2000)
-
Die Zyklik der Profite in der Ernährungswirtschaft : ein internationaler Vergleich
Koerner, Julia, (2001)
- More ...