From cost accounting to customer accounting in the restaurant industry
Year of publication: |
2010
|
---|---|
Authors: | Carlbäck, Mats |
Published in: |
International journal of revenue management : IJRM. - Olney, Bucks : Inderscience Enterprises, ISSN 1474-7332, ZDB-ID 2193374-1. - Vol. 4.2010, 3/4, p. 403-419
|
Subject: | Gastronomie | Restaurant industry | Kostenrechnung | Cost accounting | Rechnungswesen | Accounting |
-
Traditionelle Kostenrechnung in der Gastronomie - eine neuzeitliche Erscheinung?
Partl, Rainer, (2007)
-
Value management and activity based costing model in the Tunisian restaurant
Salem-Mhamdia, Amel Ben Hadj, (2012)
-
Kostenrechnung für die Gastronomie : mit Fallstudie aus der Unternehmensberatung
Posluschny, Peter, (2010)
- More ...
-
Andersson, Tommy D., (2009)
-
O’Neill, John W., (2011)
-
Shapoval, Valeriya, (2021)
- More ...