Good Food Marketing : zehn Beiträge aus der Praxis für erfolgreiches Food Marketing
Year of publication: |
[2016]
|
---|---|
Authors: | Peters, Andreas |
Institutions: | Deutscher Fachverlag (publisher) |
Publisher: |
Frankfurt am Main : dfv Mediengruppe Fachbuch |
Subject: | Konsumgütermarketing | Consumer goods marketing | Ernährungsverhalten | Eating habit | Sozialer Wandel | Social change | Ernährungsindustrie | Food industry | Deutschland | Germany | Lebensmittelwirtschaft | Marketing |
Description of contents: | Table of Contents [gbv.de] ; Description [deposit.dnb.de] |
Extent: | 168 Seiten Illustrationen 24 cm x 17 cm |
---|---|
Type of publication: | Book / Working Paper |
Type of publication (narrower categories): | Ratgeber ; Guidebook |
Language: | German |
ISBN: | 3-86641-315-7 ; 978-3-86641-315-3 |
Classification: | Marketing |
Source: | ECONIS - Online Catalogue of the ZBW |
-
Weinert, Christoph, (2014)
-
Hahne, Henric, (1998)
-
Zahner, Wolfgang, (2005)
- More ...
-
Hello, I´m your Customer : neue Kundenbedürfnisse erkennen - Erfolg im stationären Handel sichern
Spanke, Matthias, (2022)
-
Corporate Governance case by case
Koch, Christopher, (2019)
-
Compliance Management im Unternehmen : Erfolgsfaktoren und praktische Umsetzung
Bartuschka, Wolfram, (2021)
- More ...