Investigation of Pure Grape Juices on their Content of Resveratrols
Year of publication: |
2000
|
---|---|
Authors: | Nikfardjam, M.Pour ; Schmitt, K. ; Rühl, E.H. ; Patz, C.-D. ; Dietrich, H. |
Published in: |
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, Forschung, Prozesse, Recht. - Hamburg : Behr, ISSN 0012-0413, ZDB-ID 5064259. - Vol. 96.2000, 9, p. 319-323
|
Saved in:
Saved in favorites
Similar items by person
-
Charakterisierung sortenreiner Apfelsäfte
Thielen, C., (2006)
-
Zur Qualitätsbewertung von Apfelsaft -- 3-Methylbutanol, 2-Methylbutanol und Ethanol als Kenngrössen
Kühne, J., (2007)
-
HPLC Method for the Analysis of Polyphenols in Fruit Juice and Wine Using a New Fluorinated RP-Phase
Rechner, A., (1998)
- More ...