Isolation and Identification of a Hydroxycinnamic Acid in Order to Prove the Addition of Service Berry Sorbus domestica L. to Apple Wine
Year of publication: |
1994
|
---|---|
Authors: | Ritter, G. ; Hagenauer-Hener, U. ; Dietrich, H. |
Published in: |
Deutsche Lebensmittel-Rundschau : DLR ; Analytik, Forschung, Prozesse, Recht. - Hamburg : Behr, ISSN 0012-0413, ZDB-ID 5064259. - Vol. 90.1994, 6, p. 175-177
|
Saved in:
Saved in favorites
Similar items by person
-
Optimization : A Journal of Mathematical Programming and Operations Research
Beer, K., (2022)
-
Zur Qualitätsbewertung von Apfelsaft -- 3-Methylbutanol, 2-Methylbutanol und Ethanol als Kenngrössen
Kühne, J., (2007)
-
Einfluss der Klärung und der Konzentrierung auf die phenolischen Antioxidanzien von Apfelsäften
Will, F., (2007)
- More ...