Le ravitaillement d'une ville dans la ville: La ration alimentaire de restauration à l'Assistance Publique de Paris (1820-1870)
Year of publication: |
1966
|
---|---|
Authors: | Mandrou, Robert |
Published in: |
Jahrbücher für Nationalökonomie und Statistik. - Berlin : De Gruyter Oldenbourg, ISSN 0021-4027, ZDB-ID 215643-X. - Vol. 179.1966, 3, p. 189-199
|
Subject: | Ernährung | Frankreich | Paris | Sozialgeschichte |
-
Paris and its provinces : 1792 - 1802
Cobb, Richard, (1975)
-
Industrial decline, economic regeneration and identities in the Paris region
Contrepois, Sylvie, (2012)
-
Meat matters : butchers, politics, and market culture in eighteenth-century Paris
Watts, Sydney, (2006)
- More ...
-
Probleme und Methoden der heutigen französischen Geschichtsforschung
Mandrou, Robert, (1964)
-
Mandrou, Robert, (1966)
-
Culture populaire et communautés paysannes d'Ancien Régime
Mandrou, Robert, (1973)
- More ...